Változik a HÉV-ek közlekedése szombattól

Változik a HÉV-ek közlekedése szombattól

Rövidített útvonalon jár a gödöllői H8-as és a csömöri H9-es HÉV október 26. és 30. között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton és vasárnap a H8-as HÉV csak Kerepes és Gödöllő között jár, a H9-es HÉV nem közlekedik. Az Örs vezér tere és Kerepes, valamint Csömör között pótlóbuszok járnak majd.

Október 28-tól 30-ig a H9-es HÉV helyett pótlóbusz közlekedik egyes szakaszokon: H8-as jelzéssel az Örs vezér tere és Kerepes között Kistarcsa, kórház érintésével, H8A jelzéssel az Örs vezér tere és Cinkota között, H8E jelzéssel az Örs vezér tere és Kerepes között Kistarcsa, kórház érintése nélkül, H9-es jelzéssel pedig az Örs vezér tere és Csömör között. A pótlóbusz nem érinti Cinkota alsó HÉV-állomást, amely Cinkota HÉV-állomástól gyalogosan érhető el – írták.

Hírdetés

A BKK a 31-es autóbusz igénybevételét ajánlja az Árpádföld térségéből az Örs vezér tere irányába utazóknak.

A jövő héten hétfő és szerda között a H9-es HÉV rövidített útvonalon, csak az Örs vezér tere és Cinkota között jár, Cinkota és Csömör között H9-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amely nem érinti Cinkota alsó HÉV-állomást. Ez Cinkota HÉV-állomástól gyalogosan érhető el.

A BKK tájékoztatása szerint a menetrendek elérhetők a BudapestGO utazástervezőben és a bkk.hu/menetrendek weboldalon.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »