Már az MLSZ is beszállt Lisztes Krisztián megmentésébe

Már az MLSZ is beszállt Lisztes Krisztián megmentésébe

A Magyar Labdarúgó-szövetség a múlt héten személyesen tárgyalt Németországban a 19 éves Lisztes Krisztián németországi helyzetéről.

A 19 éves játékos még nem szerepelt tétmeccsen a frankfurtiak első csapatában – írja az nb1.hu a Metropol nyomán.

Az U21-es válogatott szövetségi edzője, Szélesi Zoltán a belgiumi meccsük után dr. Barczi Róberttel, az MLSZ sportigazgatójával Frankfurtba utazott, hogy Lisztes helyzetéről beszéljen.

Hírdetés

„Találkoztunk a Frankfurt sportigazgatójával, valamint a felnőttcsapat pályaedzőjével és erőnléti edzőjével. Szóba került Lisztes Krisztián is. Arról beszélgettünk, hogy miben tudjuk támogatni a játékost, hogyan tudunk együttműködni a Frankfurttal” – mondta el a Metropolnak Szélesi Zoltán.

„Afelől érdeklődtünk, hogyan segíthetnénk a frankfurti beilleszkedését, a válogatott edzőtáboraiban mivel tudunk a leginkább hozzájárulni ahhoz, hogy mielőbb alkalmazkodjon a Bundesliga színvonalához. Nekünk, a Frankfurtnak és Lisztesnek is közös érdekünk, hogy minél hatékonyabban tudjunk együtt dolgozni, és a játékos mielőbb kiemelkedő teljesítményre tudja váltani a benne rejlő óriási potenciált.”

Lisztes Krisztián nyáron igazolt a Ferencvárostól a frankfurtiakhoz. Német sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a Frankfurt az elkövetkező hetekben úgy dönt, hogy a télen kölcsönadja majd a 19 éves futballistát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »