Az ideális plakátkeret megtalálása nem is olyan egyszerű! (x)

Az ideális plakátkeret megtalálása nem is olyan egyszerű! (x)

Akármerre nézünk, szinte biztosak vagyunk benne, hogy pár méteres körzetben szemünk elé tárul majd egy plakát. A plakát ugyanis az egyik legnépszerűbb reklámeszköz, amit ráadásul éppen ebből az okból kifolyólag rengeteg méretben és kialakításban meg lehet vásárolni.

Mivel minden plakát, minden helyszín és felület más-más keretet kíván, ezért jó, ha minél jobban ismerjük a Reklámeszköz.hu által kínált plakátkereteket. Ha így áll a helyzet, sokkal könnyebb megtalálni az igényeinknek való darabot, ezért most egy gyors áttekintést adunk a típusokat illetően.

A hagyományos plakátkeretek is hasznosak!

A leggyakoribbak a teljesen hagyományos, Standard és Classic plakátkeretek, amelyekben azonos, hogy mindkettő kipattintható, így úgy lehet benne a plakátot kicserélni, hogy közben nincs szükség arra, hogy le-, majd ismét felszereljük a keretet. Ez a kettő típus messze a legnépszerűbb, sőt, még árban is verhetetlenek!

Bár alapvetően az összes keret ezüst színű, köszönhetően az anyagnak, a Standard változat viszont többféle színben (fekete, fehér, piros és arany) rendelhetőek.

Persze nem a szín az egyetlen meghatározó paraméter a plakátkeretek vásárlás terén, hiszen a külleme hasonlóan lényeges, aminek a megítélése sok esetben a keret megmunkáltságán, valamint a profil sarkain is múlik. Ez utóbbit tekintve lehet választani a lekerekített verziót, de kaphatóak többféle szöget bezáró darabok is.

De néha akad, hogy inkább a speciális változatra van szükség!

Akadnak azonban olyan élethelyzetek, olyan reklámfelületek, amelyek különleges megoldást kívánnak! A teljesség igénye nélkül mutatunk néhány ilyen speciális plakátkeretet:

Hírdetés

⚫ Szögletes sarokkal és kétféle profilméretben megvásárolható a tűzálló plakátkeret, amely ugyan nem szó szerint tűzálló, de akadnak bizonyos helyek, ahol csak a különleges előírásoknak megfelelő darabokat lehet használni.

⚫ Akad nagyon designos változat is, amelynek csupán két látható része van, és ez teszi lehetővé azt, hogy a plakátok szorosan egymás mellé kerülhessenek.

⚫ A plakátvitrinek komolyabb, robusztusabb megoldást jelentenek, miközben a másik véglet a plakátsín, ahová csak be kell csúsztatni magát a plakátot.

⚫ Ide tartoznak még a névtáblák, a mágneses plakáttartók, az asztali keretek és a kétoldalas termékek is, amelyek mind-mind egy speciálisabb igényt hivatottak kiszolgálni.

Amint látszik, bőven akad választék, csak meg kell pontosan fogalmazni az igényeinket, hogy valóban ki is elégíthessük őket.

Minden helyzetre van egy plakátkeret?

A fentiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy tulajdonképpen minden élethelyzetre, minden hirdetési célra és felületre akad kifejezetten oda való plakátkeret – ráadásul mindegyik kapható is a Reklámeszköz.hu kínálatában. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy alaposan átrágjuk magunkat a kínálaton, hogy egészen biztosan a legideálisabb változat mellett tegyük le a voksunkat.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »