A Balatonnál kaszálhat nagyot a lottónyertes

A Balatonnál kaszálhat nagyot a lottónyertes

Ingatlanba is fektetheti pénzét a szombati lottónyertes. A hat és félmillárd azonban nem mindenre elég, de mondjuk több faluhoz is hozzájuthat.

Ahogy arról az Infostarton is bezsámoltunk elvitték a történelmi rekordnak számító, 6,53 milliárd forintos főnyereményt az ötös lottón.

Ebből az összegből komoly ingatlanvagyont állíthat össze a szerencsés nyertes – derül ki az ingatlan.com összeállításából.

Ebből az összegből még nem jön ki Magyarország legdrágábban kínált ingatlana, ami egy Vas megyében található 3600 négyzetméter alapterületű 41 szobás négyszintes kastély, amelyhez 6 hektáros park tartozik. Ezért a palotáért ugyanis 12 milliárd forintot kér a tulajdonos. Számos luxusingatlan azonban igen.

A lottóötösből

Budapest legdrágább luxusingatlanjaiból akár többet is megvásárolhat

a szerencsés nyertes. Egy XIV. kerületi birtokért például 4 milliárd forintot kell fizetni. A luxusingatlan-komplexum 5000 négyzetméteres telken helyezkedik el, és három épületből áll, amelyben összesen 9 szoba, garázs és medence is található.

Hírdetés

A nyereményből kijöhet egy 1500 négyzetméteres telken található 6 szobás luxusingatlan, ami 2,8 milliárd forintba kerül. A 470 négyzetméteres villa saját wellness részleggel és pazar kilátással rendelkezik.

Ha az újdonsült milliárdos nem szeretne egy teljes épületet fenntartani, akkor luxuslakásokból is válogathat a fővárosban. Ezek közül a legdrágább a Vörösmarty téren található, a 4 szobás loftlakásért “csak” 1,6 milliárd forintot kell fizetnie a nyertesnek.

Egy eladó acsai luxuskastélyért kereken 5 milliárd forintot kér a tulajdonos, így a főnyereményből több mint egy milliárd forintot félre is lehet tenni. A legdrágább vidéki ingatlanok listájára felkerült Szeged is, ahol egy teljes társasházi beruházást kínálnak megvételre 3,3 milliárd forintért.

Falut vehet rajta

A nyertes dönthet úgy is, hogy egyetlen drága ingatlan helyett az összes eladó lakást és házat felvásárolja az adott településen,

Minimális alkuval megvehető a Balaton-parti Zánka vagy Balatonberény teljes kínálata 6,8-6,9 milliárd forintért.

Alku nélkül pedig Balassagyarmat, Tokaj, Orfű, Visegrád, Egerszalók vagy Pannonhalma összes eladó lakása és háza a nyertesé lehet.

Ezeken a településeken 6,1 és 3,6 milliárd forint közötti összeget kell fizetni valamennyi eladó ingatlanért.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »