Illegális bevándorlók nyomába eredt a Betyársereg – Nem leszünk migránsország

Illegális bevándorlók nyomába eredt a Betyársereg – Nem leszünk migránsország

Illegális bevándorlók tűntek fel a Ceglédhez közeli Csemő község mellett. A rendőrök és civilek mellett a Betyársereg környékbeli tagjai is részt vettek a felkutatásukban.

A nagyjából tíz főnyi illegális  migránsokból álló csapatot az őket szállító embercsempész feltehetőleg megvezette és Csemő község belterületén hagyta őket hátra. A csoport egy részét még aznap kézrekerítették, a többieknek nyoma veszett. A lakosság soraiból önkéntes keresőcsapatok alakultak és az elkallódott migránscsapat nyomába eredtek. Ehhez csatlakozott a Betyársereg Szolnoki, illetve Kecskeméti Klánjának néhány tagja is.

Hírdetés

A betyárok Csemő és Cegléd közötti térségben órákon át tartó járőröző-kereső munkát végeztek. A a szökevény migránsok még nem kerültek meg, az akció tovább folyik.
A Betyársereg legutóbbi, Vitnyéden történt kiállásának hitelességére ez az akció is bizonyíték, a hazafiak megvédik Magyarországot, megvédik a magyar életteret a migránsoktól.

NEM LESZÜNK MIGRÁNSORSZÁG!

A Illegális bevándorlók nyomába eredt a Betyársereg – Nem leszünk migránsország bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »