A Biden teljes szellemi leépüléséről éveken át hazudozó Kamala most azzal kampányol, hogy Trump egyre zavartabb

Kamala Harris alelnök, demokrata elnökjelölt a republikánus szavazók támogatását kérte szerdai kampányeseményein, arra figyelmeztetve őket, hogy szerinte Donald Trump egyre instabilabb és zavartabb.

A Pennsylvania állambeli Washington Crossing városban rendezett demokrata kampánygyűlésen számos volt republikánus tisztségviselő vett részt, akik jelenlétére utalva Kamala Harris hangsúlyozta: pártállástól függetlenül helye van a választási kampányában annak, aki egyetért azzal, hogy Donald Trump veszélyt jelent az amerikai demokratikus értékekre és az alkotmányra. Az alelnök arra szólította fel a republikánus szavazókat, hogy az országot helyezzék előtérbe a voksoláskor.

A kampányeseménynek helyet adó Pennsylvania állam az elnökválasztás szempontjából meghatározó lehet, ezért mind a demokrata, mind a republikánus elnök- és alelnökjelöltek gyakran tartanak ott kampányeseményt.

A Philadelphiától nem messze fekvő Bucks megyében tartott választási rendezvényen Kamala Harris arra emlékeztetett, hogy Donald Trump négy évvel ezelőtt nem fogadta el a választási vereséget, ezért híveit a Capitoliumba szólította, ahol azok erőszakosan léptek fel. A Bucks megyei gyűlésen Kamala Harrishez több mint 100 republikánus csatlakozott, köztük Adam Kinzinger volt kongresszusi képviselő, a Capitolium elleni támadást vizsgáló bizottság tagja.

Kamala Harris szerdán interjút adott a republikánusokhoz közel álló Fox News hírtelevíziónak, ahol korábban még soha nem nyilatkozott. Az előre felvett interjút a csatorna ígérete szerint vágás nélkül, teljes terjedelmében sugározták.

Kamala is completely cooked!

Hírdetés

When asked about why the American People don’t feel like we are on the right track while she has been in office, she blames Trump.

Put a fork in the campaign. IT’S OVER!

This interview is EXACTLY why Kamala refused to debate on Fox News. pic.twitter.com/PYqNGkuSPG

— Clandestine (@WarClandestine) October 16, 2024

A teljes beszélgetés:

Here’s the full interview — Bret Baier with Kamala on Fox News.pic.twitter.com/XFSDhErDms

— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) October 16, 2024

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »