Lékai Máté a visszavonulásáról: ha lett volna mit mondanom…

Lékai Máté a visszavonulásáról: ha lett volna mit mondanom…

Várhatóan nem vonul vissza a válogatottól Lékai Máté. Az olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó az InfoRádióban azt mondta, ha komoly döntésről akart volna beszámolni, azt már megtette volna az olimpia óta.

Lékai Máté, a Ferencváros válogatott irányítója 36 évesen is belevágott egy újabb szezonba, klubjával már voltak jobb és rosszabb meccsei: gyorsan kiestek az Európa Ligából a dán Silkeborg ellen, és a bajnokság nyitányán hatgólos előnyről buktak el Komlón, de azóta megverték a jelentősen megerősödött Tatabányát is.

Hírdetés

„inden meccsünket így kéne nyerni, de inkább az egy olyan mérkőzés volt, ahol nekünk minden összejött, tényleg ihletett formában volt szinte mindenki a csapatban, a Tatabányának kevésbé” – mondta a kézilabdázó, aki úgy látja, a jelentősen kicserélődött Ferencvárosban a távozó kulcsemberek, mint Imre Bence vagy Bognár Alex helyett tapasztaltabbak és fiatalok is érkeztek, és majd csak a szezon közben derül ki, mire lesz képes az ez a csapat Pásztor István irányításával. „A Fradinak nem tudom mi a hivatalos célkitűzése, én szeretnék harmadik lenni” – jelentette ki az irányító.

Lékai Máté korábban úgy nyilatkozott, hogy a párizsi olimpia lesz az utolsó nagy tornája a magyar válogatottban, amellyel még 2012-ben a londoni játékokon negyedik lett, de a franciaországi torna zárása után viszont úgy fogalmazott, hogy még nem dőlt el a kérdés.

„A megoldás már megvan, de egyelőre ezt megtartanám magamnak. Semmi titkolózás nincsen, ha lett volna valamit bejelenteni, azt bejelentettem volna” – mondta sokat sejtetően Lékai Máté.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »