Elképesztő módon rúgták ki az egyik Forma-1-es csapat főnökét

Elképesztő módon rúgták ki az egyik Forma-1-es csapat főnökét

A Haas korábbi csapatfőnöke, Günther Steiner elárulta, hogyan vált meg tőle a tulajdonos, Gene Haas.

A Haas korábbi csapatfőnöke egy interjúban nemrég felidézte, miként bánt el vele egykori felettese, Gene Haas. Steinert a 2023-as idény után rúgták ki az amerikai istállótól és a Forma-1-be azóta sem tért vissza – írja a formula.hu cikke nyomán az Origo.

„Őszintén szólva, éppen egy boltban vásároltam valamit vacsorára, amikor csörgött a telefonom. Azóta is minden alkalommal, amikor bemegyek abba a szupermarketbe, eszembe jut a hívás, de nem emlékszem, hogy feldúlt lettem volna miatta. Azt mondta, hogy nem akarom meghosszabbítani a szerződésedet, mire én úgy feleltem, hogy jó, részemről rendben.

Hírdetés

Ennyi volt, aztán mentem tovább, és vettem egy kis sonkát” –

emlékezett vissza a rendhagyó esetre Steiner, aki még most is sértőnek tartja, hogy telefonon rúgták ki. Günther Steiner nem rejtette véka alá mit gondol arról, ahogy vele bánt a csapat tuladjonosa. „Elég hitvány dolog ilyet művelni, főleg azok után, hogy valaki felépített neked egy céget, és félmilliárd dollárt keresett neked. Az utolsó dolog, amire vágyok, hogy beszéljek vele.” – nyilatkozta a Haas korábbi csapatfőnökét.

A 2024-es Forma-1-es szezon jelenleg szünetel, az idény ezen a hétvégén, október 18. és október 20. között az austini Amerikai Nagydíjjal folytatódik.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »