Az egészségünk igazi kincs, foglalkozzunk vele!

Az egészségünk igazi kincs, foglalkozzunk vele!

Mindannyiunk számára fontos, hogy fittek, energikusak legyünk, hogy megfelelő legyen az állóképességünk, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg rendben legyünk és ne kelljen különböző betegségekkel szembenéznünk.

Ezért azonban tenni kell, oda kell figyelnünk az egészségünkre, és ha valami panaszt észlelünk, akkor a lehető leghamarabb ki kell vizsgáltatni, hogy elkerülhessük a komolyabb problémákat.

Szerencsére ma már összeköthetjük a vizsgálatokat a kikapcsolódással, ha felkeresünk egy olyan szállodát, ahol a wellness szolgáltatásokon túl egészségközponttal, és széles szolgáltatáskínálattal várnak minket. A Hotel Európa Fit****superior egészségmegőrző kezeléseket és szakrendeléseket is kínál az odalátogatóknak, melyeket nagy tudású szakemberek végeznek el.

Most bemutatunk néhány területet, amivel kapcsolatban bátran felkereshetjük akár a fent említett intézményt is.

Diabetológia

A diabetológia az a tudományág, amely a szervezetünk szénhidrát-anyagcseréjével, illetve a cukorbetegség megelőzésével, felismerésével, illetve a már kialakult probléma esetén annak kezelésével foglalkozik.

A prevenció során fontos szerepe van az egyénre szabott, helyes életmód kialakításának, a rendszeres testmozgásnak, illetve a testsúlykontrollnak – ezek mindegyikében tudnak tanácsot, útmutatást adni az erre specializálódott szakemberek.

Hírdetés

Már meglévő probléma esetén pedig segítenek a megfelelő kezelésben, illetve a további szövődmények – például szív- és érrendszeri problémák, vesebetegségek, látásromlás, stb. – kialakulásának elkerülésében.

Ájurvéda

Az Ájurvéda egy több évezredes hagyománnyal rendelkező, holisztikus tudomány, amely a testet és a lelket egy egységként kezeli. A fő célja az egészség fenntartása, illetve a különböző betegségek megelőzése természetes módszerek, eljárások – például gyógynövények használata, masszázs, meditáció, stb. – segítségével.

Endokrinológia

Az endokrinolgóia a belső elválasztású mirigyek működésével és azok esetleges betegségével foglalkozik. Ide tartozik a pajzsmirigy, hasnyálmirigy, petefészek, here, mellékvese, a legfontosabbakat említve. E szervek működése elengedhetetlen szervezetünk anyagcsere folyamataihoz. A vizsgálat semmilyen előkészületet, vagy speciális felkészülést nem igényel. 

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészet a fül, az orr, a torok, valamint a hozzájuk kapcsolódó struktúrák egészségével foglalkozó terület. A szakemberek segítenek a légúti fertőzések elkerülésében vagy például a hallás és a légzés minőségének javításában, de a már kialakult problémákat is kezelik.

A fenti területek mellett számos más szakrendelés, laborvizsgálatok, ultrahang diagnosztika, egynapos sebészeti műtő és orvosi lézeres kezelések is várják az idelátogatókat a hévízi Európafitben. Itt megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező empatikus szakemberek vizsgálnak meg minket, akik nagy hangsúlyt fektetnek a színvonalas és személyre szabott kiszolgálásra.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »