A zsidók módszeresen gyilkolják fejlövéssel a palesztin gyerekeket

A zsidók módszeresen gyilkolják fejlövéssel a palesztin gyerekeket

Külföldi orvosok Gázában röntgenfelvételeket tettek közzé azokról a gyerekekről, akiket izraeli mesterlövészek szándékosan fejbe és nyakon lőttek az izraeli terroristák által használt 5,56-os kaliberű golyóval.

Minél hamarabb felismerik az emberek, hogy a zsidóknak semmi közük ahhoz a képhez, amelyet a hollywoodi filmekben vetítenek magukról, annál hamarabb megértik, hogy kikkel van dolguk.

A The New York Times amerikai vezető zsidólapban több tucat külföldi orvos, nővér és mentős számolt be a Gázában szerzett szörnyű tapasztalataikról, közülük 44-en konkrétan arról, hogy számos 9-12 éves gyermeket láttak, akit fejbe vagy mellkasba lőttek izraeli lövészek.

„Március 25-től április 8-ig traumatológusként dolgoztam Gázában. Önkénteskedtem Ukrajnában és Haitin, és a michigani Flintben nőttem fel. Tanúja voltam erőszaknak, és dolgoztam konfliktusövezetekben. De a sok dolog között, amely feltűnt nekem, amikor egy gázai kórházban dolgoztam, volt egy, amely megrendített: szinte minden nap láttam egy új kisgyermeket, akit fejbe vagy mellkasba lőttek, és gyakorlatilag mindegyikük meghalt. Összesen tizenhárom. Abban az időben azt feltételeztem, hogy egy különösen szadista katona munkája, aki a közelben volt. De miután visszatértem, találkoztam egy sürgősségi orvossal, aki két hónappal előttem dolgozott egy másik gázai kórházban. Azt mondtam neki: "Nem tudtam elhinni, hány gyereket láttam fejbe lőve." Meglepetésemre így válaszolt: "Igen, én is. Mindennap."
(Dr Feroze Sidhwa általános sebész, 42 éves, Lathrop, Kalifornia)

„Több gyereket láttam, akiket nagy sebességű golyók sebesítettek meg, mind a fejükön, mind a mellkasukon.” 
(Dr. Mark Perlmutter ortopéd sebész és kézsebész, 69 éves, Rocky Mount, Észak-Karolina)

„Sok gyereket kezeltem robbanóanyagok és repeszek okozta sérülésekkel. Sok gyermek sztoikus volt és nem sírt, még akkor sem, amikor fájdalmaik voltak; ez egy szokatlan pszichológiai reakció egy gyermeknél. Sok sebet kénytelenek voltunk érzéstelenítés nélkül varrni, és a gyerekek apatikusak maradtak, miközben ezt tettük, ahelyett, hogy ellenkeztek volna. Láttam olyan gyerekeket, akik látták, hogy több családtagjukat is megölték a szemük láttára. Mindannyian azt kívánták, hogy halottak legyenek, és csatlakozzanak családjukhoz. Láttam gyerekeket és tizenéveseket, akik önkárosítás jeleit viselték, például vágásokat az alkarjukon.”
(Abeerah Muhammad sürgősségi és kritikus ápoló, 33 éves, Dallas, Texas)

Hírdetés

„Azok a gyerekek, akik elvesztették a végtagjaikat, és nem tudtak futni vagy játszani, azt mondták, hogy meg akarnak halni, és néhányan meg akarták ölni magukat.” 
(Dr. Adam Hamawy plasztikai és rekonstrukciós sebész, 55 éves, South Brunswick, New Jersey)

„Az én időmben felvett új gyermekek szinte mindegyike meghalt. Szinte az összes ilyen haláleset nem történt volna meg, ha megfelelő táplálkozással, fertőzéskezeléssel (olyan egyszerű, mint a szappan és a kézfertőtlenítő) és megfelelő készletekkel rendelkeztünk volna.
(Monica Johnston égési és sebápolási nővér, 45 éves, Portland, Oregon)

„Szinte minden gyermek, akit gondoztam, súlyosan alultáplált volt. Ez gyógyulási nehézségeket és magas fertőzési arányt eredményezett. Az általam kezelt sérült gyermekek halálozási aránya közel 80% volt.
(Dr. Adam Hamawy plasztikai és rekonstrukciós sebész, 55 éves, South Brunswick, New Jersey).

Victoria Rose, egy Gázában dolgozó brit plasztikai sebész beszámol a palesztin orvosok frusztrációjáról és hitetlenségéről, hogy a „világ csak áll és nézi”, ahogy a gázai gyermekeket bombázzák, megégetik, és a szenvedés folytatódik. Azt is elmondja, hogy véleménye szerint a brit kormány nem a többség nevében beszél, és bojkottálni kell Izraelt. Elege van abból, hogy a kormány retorikájában a Hamász terrorista, és Izraelnek joga van megvédeni önmagát, ez ugyanis egy emberi jogi probléma, mert Izrael gyerekeket gyilkol, és meg kell állítani, a támogatását pedig be kell fejezni.

A palesztinai zsidó vadállatok pontosan ugyanazok, mint akik a nyugati pénzügyi és politikai médiarendszert irányítják. Céljuk mind a Közel-Keleten, mind a fehér világban az, hogy megalapozzák könyörtelen faji uralmukat.

Palesztinában, ahol ősi orrgyilkos ösztöne újjáéledt az ismerős éghajlat miatt, a zsidó teljesebben felfedheti magát, mint a nyugati országokban, ahol óvatosabban kell eljárnia.

Míg Nyugaton lényegében segédcsapatokhoz folyamodik a népességcserés bevándorlás révén, addig a Közel-Keleten maguk a zsidók azok, akik a bennszülöttek helyébe lépnek, fokozatos kiirtva őket.

A zsidó nem változik a bolsevik Oroszországtól Franciaország vagy az Egyesült Államok televíziós stúdióin keresztül Palesztináig.

Ő ugyanaz a vérszomjas és pusztító vadállat, a nemzetek alapvető ellensége.

(Démocratie participative, ford. H. T. )

Robert Faurisson professzor, a történelmi revizionizmus pátriárkája a „kóser sorozat-gyerekgyilkos” (serial kosher kid killer) stigmával illette az izraeli hadsereget. Ebben is igaza volt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »