Kamuzsidózós öngól

Tipikus öngól.

Lázár azt mondta: „aberrált, belvárosi, libsi gyerekek„, erre azt mondja a Mazsihisz alelnöke „azok mi vagyunk, miért sértegetsz minket?„.

Hírdetés

Nógrádi Péter a 90-es években rekedhetett, amikor a leghasználtabb ballib vitamódszer a zsidózással vádolás volt. Akkor volt ez: bármilyen antiliberális, rendszerkritikus mondatra az volt mondva, az kódolt zsidózás.

Ennek csúcspontja 1995 volt. Akkor akadt olyan túlbuzgó ballib megmondóember (sajnos a nevére nem emlékszem), aki még az egyébként ballib szent státusszal rendelkező TGM-re is képes volt rámondani, hogy zsidózik, miközben TGM – nemsokkal újabb politikai fordulata után – csak valami tipikus marxista antikapitalista gondolatot fogalmazott meg, melyben a zsidókra a legtávolabbi utalás se volt. Dehát: antikapitalista = nem szereti a kapitalistákat = na és kik a tipikus kapitalisták? = a zsidók! – szóval TGM zsidózott.

A mostani esettel kapcsolatban azért figyelemreméltó, hogy a mértékadó ballib értelmiség is megérezte, kontraproduktív lenne az ügy habosítása, így alig kapták fel. A látszat kedvéért persze született pár cikk, de gyorsan el lett felejtve. Már érzik jól, az antiszemita kártya ásítást hoz még a legfeketeövesebb ballib szavazóra is.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »