Ízelítő a Remény hetilap 41. számából

Ízelítő a Remény hetilap 41. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely október 13-án, évközi 28. vasárnap jelenik meg, ismét sok érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Stressz-szendvics” címmel megjelent szerkesztőségi bevezető ezúttal Bodzsár Gyula tollából származik. A harmadik oldalon található vezércikket Olgyay Csaba írta meg.

Soltész Miklóssal, a magyarországi Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárával Bodzsár Gyula beszélgetett. Csáky Károly a kilencven éve rendezett ipolyszécsénykei „Teológus kultúrdélutánról” ír.

Bali Mária ezúttal Bartko Vilmos kántor és amatőr festőművész életét mutatja be. Philip Kosloski angol nyelvű cikkét szintén Bali Mária fordította, mely a sivatagi atyákról szól.

Hírdetés

Olvashatnak továbbá a medjugorjei zarándoklatról, a somodi Szentírás vasárnapjáról, a makranci közösségi napról. A VI. Lévai Dr. Kucsera Ferenc-emléknap eseményei is megtalálhatók lapunk hasábjain.

A legújabb Remény újságban olvashatók jegyzetek és írások többek között Bertha Éva, Bugyi Mária, Baka Szilvia és Berényi Kornélia tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal Balga Zoltán osztja meg az olvasókkal, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »