Vállalható döntetlen Hollandia ellen

Vállalható döntetlen Hollandia ellen

A Nemzetek Ligájában Magyarország labdarúgó-válogatottja az A-liga 3. csoportjának 3. fordulójában a Puskás Arénában Hollandiát fogadta. A csúfos németek elleni vereség után a hollandok elleni döntetlen tisztességes, vállalható eredménynek mondható.

A telt házas mérkőzésen nagy volt a szurkolói öröm, amikor Sallai Roland a 32. percben megszerezte a vezetést, amit támadásokkal és holland helyzetekkel tartani tudtak. A 80. percben a magyar válogatott emberelőnybe került, amikor Van Dijk-t piroslappal kiállította a játékvezető. A megszerzett emberelőnyt azonban nem sikerült kamatoztatni, mert a 83. percben Dumfries befejelte Dibusz kapujába a labdát.

Hírdetés

A hátralévő percekben mind a két csapat részéről nagy csata folyt a vezetés megszerzéséért. A végeredmény azonban a döntetlen maradt.

Összeállítások

MAGYARORSZÁG–HOLLANDIA
Budapest, Puskás Aréna. Vezeti: L. Fahndrich (svájci)
Magyarország: Dibusz – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai – Varga B.. Szövetségi kapitány: Marco Rossi (olasz)
Cserék: Szappanos, Tóth B. (kapusok), Botka, Szűcs K., Gera D., Kata, Nagy Á., Ádám M., Csoboth, ifj. Dárdai, Gazdag, Schön
Hollandia: Verbruggen – Dumfries, Van Dijk, De Vrij, Van de Ven – Gravenberch, Reijnders, Q. Timber – Gakpo, Zirkzee, Simons. Szövetségi kapitány: Ronald Koeman (holland)
Cserék: Flekken, Olij (kapusok), Brobbey, Frimpong, Geertruida, Hato, Kluivert, De Ligt, Maatsen, Malen, Til, Wieffer


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »