Itt az első paródia Orbán és Magyar vitájáról (videó)

Itt az első paródia Orbán és Magyar vitájáról (videó)

Hosszú idő után Radics Peti újra paródiavideóval örvendeztette meg követőit és az egész publikumot. A 950 ezer YouTube-feliratkozót magáénak tudó tartalomgyártó ezúttal sem fogta vissza magát, ami a trágár szóhasználatot illeti, mégis érezni, hogy illeszkedik a hazai "vitakultúra" nívójához.

Alig több mint kétperces videójában a Magyar Péter és Orbán Viktor közti adok-kapokot dolgozta fel, amely az Európai Parlamentben játszódott le még szerdán, igaz, a Tisza Párt elnöke csak reagált a kormányfőre.

A Radics-féle képsorok bár rövid, de annál velősebb karikatúráját tükrözik a magyar politikának, és az alkotói távolságtartás dacára azért kiérződik, hogy a kormánypárti-ellenzéki megosztottságot illetően melyik oldalon találni több igazságot.

A neves youtuber csütörtökön debütáló paródiáját végighallgatva kiviláglik az ember előtt az a józan, egyben lehangoló megállapítás is, hogy mindez annyira nem is áll távol a magyar valóságtól. Avagy egyre inkább az sejlik fel, hogy ez nem is vicc valójában.

Hírdetés

A politikai paródia műfaja egyébként nem áll távol Radics Pétertől, kellő muníciót nyújtott számára már korábban is a miniszterelnök, aki évek óta kerüli az érdemi válaszadást a parlamenti viták során.

(Címlapkép: Alfahír-grafika)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »