Dühös a ballibbant

Jó mulatság ballib kommenteket olvasni.

A ballib törzskommentelő egyszerű lény, mint a laboratóriumi egér (bár az egér talán picit intelligensebb). Csak be kell mondani pár hívószót, s a ballibbant a 100 %-ban megjósolható magatartást tanúsítja. Szerintem ha tudósok kutatni kezdenék a ballib keménymagosokat, arra jutnának: ezek nem értelmes lények, hanem számítógépes algoritmusok.

A hívószó: „Fico nemet mond a NATO-nak„.

Az alapreakció: sajnálkozás, hogy nem lett sikeres az idei merénylet Fico ellen.

Megállapításra kerül: Fico gonosz ember, hiszen a NATO az jó, így aki ellene szól, az nyilván csúnya, rossz ember.

Van aki ezt külső testi jegyekkel igazolja: azért csúnya ember Fico, mert gonosz.

De miért is gonosz Fico? Két fő narratíva alakul ki:

Hírdetés

  • mert kommunista, máig az, s visszasírja a Szovjetuniót, ezzel hazaárulást is elkövetve, hiszen megtagadja 1968 és a prágai tavasz szellemiséget,
  • Putyin megvette őt.

A kicsit mérsékeltebb hozzászóló megjegyzi: nem baj, majd megbukik úgyis Fico, s európai szellemiségű kormányfő lesz helyette. Csak ki kell várni a jobb időket, míg leáldozik ez a mai „populista” hullám.

Jön még a kisországozás. Hiszen Magyarország is icipici jelentéktelen ország – rendes szivárványos européer azt se tudja hol van a térképen! -, melyre senki se hallgat, de ez a még picibb Szlovákia még jelentéktelenebb. Szóval a NATO eleve meg se kérdezi majd Szlovákiát, hiszen senkit se érdekel a lényegtelen törpeállamok ostoba véleménye. Ha meg a hülye szlovákok erősködnek, kizárják őket a NATO-ból, s pont.

Hiába, ez van, a NATO nagy kosarakban hozza a jólétet – lám Fico is euróban kapja a fizetését, nem rubelben! -, de ezek a degenerált kelet-európai, szovjetek által itt hagyott emberszabásúak útakadályként fekszenek a progresszió dübörgésének útjába, márpedig a haladás egyik fontos lépése Orkrajna NATO-tagsága…


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »