Orbán Viktor levele a Magyar Szövetség új elnökének

Orbán Viktor levele a Magyar Szövetség új elnökének

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Gubík Lászlónak, a Magyar Szövetség nemrégiben megválasztott új elnökének. A magyar kormányfő örömét fejezte ki, hogy a Felvidéken is változnak az idők, s a felvidékiek bátor döntést hoztak…

Orbán Viktor olyan emberként jellemezte a magyar párt új vezetőjét, aki „bebizonyította, hogy igazi közösségi ember, és még a támadások kereszttüzében is becsülettel helyt tud állni.”

Alábbiakban Magyarország miniszterelnökének Gubík Lászlóhoz írott levelét olvashatják:

Tisztelt Elnök Úr! 

Ahogy a mondás is tartja: az a legény, aki állja az ütéseket. Ön az elmúlt években bebizonyította, hogy igazi közösségi ember, aki még támadások kereszttüzében is becsülettel helyt tud állni. 

Hírdetés

Örömmel értesültem arról, hogy Felvidéken is változnak az idők, hiszen a helyiek bátor döntést hoztak, amikor Önt választották meg a Magyar Szövetség élére. Bízom abban, hogy ez a fordulat megteremti a lehetőséget az ottani magyarság gyarapodására, Ön pedig Esterházy János és Duray Miklós bátyánk szellemi örököseként komoly vállalásának eleget téve, fiatal kora ellenére meg tudja majd valósítani korszakváltó programjának minden egyes pontját. 

Engedje meg, hogy megválasztásához szívből gratuláljak, az Ön előtt álló, embert próbáló feladatokhoz pedig sok erőt és sikert kívánjak! 

Tisztelettel: Orbán Viktor

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »