Összeérnek a szálak? – Magyar titkosszolgálati védelmet kapott a Moszad judapesti fedőcégét vezető nő

Összeérnek a szálak? – Magyar titkosszolgálati védelmet kapott a Moszad judapesti fedőcégét vezető nő

A magyar titkosszolgálatok védelme alatt áll az a nő, akinek a cégét kapcsolatba hozták a héten Libanonban és Szíriában felrobbant több ezer személyhívóval − közölte édesanyja pénteken az Associated Press (AP) hírügynökséggel, írja az Index.

Mint az AP írta, Cristiana Bársony-Arcidiacono nem jelent meg nyilvánosan a keddi, a Hezbollahot célzó, halálos kimenetelű, egyidejűleg végrehajtott izraeli támadás óta. A nő a budapesti székhelyű BAC Consulting vezérigazgatójaként szerepel, amely a csipogók tajvani védjegyének tulajdonosa szerint a készülékek gyártásáért volt felelős.

Hírdetés

Édesanyja, Bársony-Arcidiacono Beatrix az AP-nek elmondta, hogy lánya fenyegetéseket kapott, és „jelenleg a magyar titkosszolgálatok által védett biztonságos helyen van”.

A magyar titkosszolgálatok azt tanácsolták neki, hogy ne beszéljen a médiával − mondta telefonon a nő édesanyja Szicíliából az amerikai hírügynökségnek.

A magyar nemzetbiztonsági hatóságok egyelőre nem reagáltak az AP ezzel kapcsolatos megkeresésére, és a hírügynökség nem tudta függetlenül ellenőrizni a nő anyjának állítását.

További részletek az ügyről és a titkosszolgálati zsidó fedőcég vezetőjéről: New York Times: az izraeli titkosszolgálat fedőcége volt a "magyar" csipogós vállalkozás


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »