Szetlik évfordulója – és a rendőrség válasza portálunknak

Szetlik évfordulója – és a rendőrség válasza portálunknak

Egy évvel ezelőtt reccsent a karja a Szigeten cirkuszoló NER-ficsúr milliárdosnak, Szetlik Gergőnek, miután a rendőrök botrányos viselkedés miatt kezelésbe vették. Az esetről anno én is írtam, boncolgatva, hogy mi lesz az intézkedésben részt vevő egyenruhások sorsa, vagy úgy egyáltalán lesz-e következménye az ügynek.

Nem sokkal a tavalyi eset után kiderült, hogy a NER egyik kedvenc dzsemborijának, a Tranzit fesztiválnak a 2023-as helyszíne (is) a Club Tihany lesz, az a szálloda, ahol Szetlik a vezérigazgató. A „jobboldalinak” kikiáltott fesztivált „nyárzáró és évadnyitó” rendezvényként évek óta Tihanyban rendezik, a pontos helyszínt viszont mindig gyanúsan elhallgatják, úgy idén, mint ahogy tavaly is.

Természetesen az elmúlt évek gyakorlata, a NER-es kötődések és beharangozott promóciók alapján borítékolható, hogy idén is a Club Tihany ad majd „szerető otthont” az Európát „megóvni” kívánó filoszemita neokonzervatívoknak. A program a régi, mindenki előadást tart, „aki számít”. Fideszes politikusok, médiaszemélyiségek, megmondóemberek. Az előző években pár baloldali politikust is meghívtak mutatóba, ám a Kommentár Alapítvány által szervezett Tranzit fesztiválon idén nem vesz részt a ballib ellenzék, a kormánypárti orgánumok kommunikációja szerint saját döntésük alapján, ugyanis megfutamodtak (az egykori szadeszos Horn Gábor és a „remek” közvélemény-kutatásairól ismeretes Pulai András azért benéz egy előadás erejéig). Ennek megfelelően a kártékony politikai rendszer egyik fele hiányozni fog, a másik viszont ott lesz, hogy a „jobboldaliságot” neokon értelemben kisajátítsa.

Portálunk úgy gondolta, ha már itt van a Szetlik-féle évforduló, és még a Tranzit is beizzította az idei nyárzárót, megkérdezi a rendőrségtől, hogyan zárták le a tavalyi ügyet, kapott-e a NER-lovag büntetést, és ha igen, milyet, avagy elsimítják-e a botrányt, netán az egyenruhásokat büntetik meg.

Sejthetik, hogy nem kaptunk részletes választ, de a valóság még annál is kiábrándítóbb. Az alábbi „levelet” kapta portálunk:

Elektronikus úton a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályára érkezett megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései alapján kérdésére nem áll módunkban válaszolni.

Hírdetés

Tisztelettel
BRFK Kommunikációs Osztály

Szetlik ügye tehát rejtve maradt. Bónuszként azonban itt van egy budai ficsúr legújabb facebookos nyavalygása, amiért őt kihagyták az idei dzsemboriról (miközben a fideszes lapok szerint a tiszások is nemet mondtak a felkérésre). Magát „a valódi ellenzék vezetőjének” aposztrofálja. Biztosan szívesen bulizgatott volna az egykori NER-haverokkal.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Korábban írtuk:

Kiderült, ki a tomboló milliárdos, akinek eltörték a rendőrök a karját a Szigeten: Habony unokaöccse

Súlyosan megsértették a rendőrök a Szigeten fenyegető NER-lovag jogait, pedig talán még ott se volt


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »