Döntött a bíróság Patrícia brutális meggyilkolásának ügyében, akinek a barátja kivágta a szívét

Döntött a bíróság Patrícia brutális meggyilkolásának ügyében, akinek a barátja kivágta a szívét

Döntött a bíróság Patrícia brutális meggyilkolásának ügyében, akinek a barátja kivágta a szívét Karika Alexandra2024. 06. 19., sze – 12:53

Január 4-én Jozef Hanuska brutális kegyetlenséggel végezte ki barátnőjét, a 48 éves Patríciát.

Szerdán a bíróság úgy döntött, hogy Jozef Hanuska rács mögött marad, mivel fennáll a bűnismétlés és a szökés lehetősége – írta a tvnoviny.sk.

A gyanúsított ügyvédje, David Béreš panaszt nyújtott be a szökés megakadályozása érdekében való őrizetbe vétel ellen. A fellebbezésről a kerületi bíróság fog dönteni. A főtárgyalás időpontját augusztus 6-ra tűzték ki.

Hírdetés

Jozef Hanuska – más néven Jožko, a szakács – brutálisan meggyilkolta élettársát, Patriciát. A nő testének egyes részeit, köztük a szívét is eltávolította. Egyesek szerint a szerveket el akarta fogyasztani, ügyvédje azonban cáfolta ezen feltételezéseket.

Jozef, aki beismerte a tettét, 20-tól 25 évig terjedő vagy akár életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat. Az ügyvéd elismerte, hogy az ügyésszel tárgyaltak a vádalku lehetőségéről.

A 48 éves Patríciát január 4-én találták meg a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában lévő lakásában. A hír az egész országot megrázta, mivel kiderült, a nővel kegyetlen módon végeztek, szerveit a teste mellett találták meg egy vödörben.

Jozef Hanuska a bíróságon elismerte, hogy Patríciával a végzetes napon nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, és ezután összevesztek. Szavai szerint dührohama során mindkét kezével megragadta barátnőjét, és fojtogatni kezdte.

(cas.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »