Az Országgyűlés buzitagozatának elnöke ellentüntetést szervez Bicskére, Toroczkai válaszolt

Az Országgyűlés buzitagozatának elnöke ellentüntetést szervez Bicskére, Toroczkai válaszolt

Szükségtelen részleteznünk az előzményeket, tudjuk, kinek adott kegyelmet Novák Katalin immáron volt köztársasági elnök (persze a hivatalos procedúrának még le kell zajlania, de ez formaság). Tudjuk, ki az a K. Endre, és azt is tudjuk, miért tart tüntetést és fáklyás felvonulást, megemlékezést ma este a Mi Hazánk Mozgalom. Az egyik áldozat emlékére.

A globalista érdekek egyik magyarországi kiszolgálóját, a Rotschild-bankház érintettségével létrehozott Momentumot ez nagyon zavarja.

Hangot is adtak ennek, nézzük csak:

Pedig tény, hogy a homoszexuálisok körében jóval nagyobb a pedofíliára való hajlam, ezt a gyakorlat alátámasztja. Napvilágot látott egy kutatás korábban (Goode, 1980), ahol 150 nagykorú homoszexuális egyént vizsgáltak: 69 százalékuknak 21 éves kora előtt volt fiatalkorú szexuális "partnere!" Sőt, 45 százalékuknak legalább 6 (!) ilyen "partnere" volt.

Mi több, a fiúgyermeket molesztálók 86 százaléka homoszexuális vagy biszexuális beállítottságúnak vallotta magát egy másik vizsgálatban (Erickson, 1988). Maguk a homoszexuálisok pedig gyakran éppen ilyen molesztálás hatására válhatnak azzá – ugyanis a megkérdezett homoszexuális férfiak 37 százaléka állította, hogy gyermek- vagy serdülőkorában szexuális visszaélés áldozata volt, és ezek 94 százaléka férfi elkövető részéről (Doll, 1992). Bizony, szoros kapcsolat van e kutatási eredmények szerint a homoszexualitás és a pedofília között.

Ja, és természetesen mondanom sem kell, a bicskei pedofil is homoszexuális volt, hiszen kizárólag fiúkat molesztált.

Ez, Momentum, ez a ti "értékrendetek", így legalább mindenki láthatja, kik vagytok valójában! Lehullt az álságos lepel, ennyire érdekel titeket a gyermekek védelme. Fontosabb a beteges Isten- és emberellenes ideológia, az LMBTQP-őrület képviselete számotokra, mint a gyermekek érdekei.

Hírdetés

Lantos János – Kuruc.info

Frissítés: Toroczkai örül a momentumos részvételnek:

Ismét megtámadott minket a Momentum, ellentüntetéssel készülnek ma Bicskén – tudatta a nagyvilággal Donáth Anna és Bedő Dávid. Szerintük mi összemostuk a pedofíliát a homoszexualitással, pusztán azért, mert tényszerűen megjegyeztük, hogy egy homoszexuális pedofil zaklatta a…

— Toroczkai László (@ToroczkaiLaszlo) February 13, 2024

Korábban írtuk:

Ami a kegyelmi ügynél jobban felkavarta az ATV-seket: miért hangsúlyozta ki Toroczkai, hogy homokos pedofilról van szó?

A homoszexualitás és a pedofília kapcsolata empirikus adatok fényében

Márpedig van kapcsolat a pedofília és a homoszexualitás között – az igazság a pedofiltörvényről

"Mazsihisz-díjas" szerzőnk újabb tanulmánya: Szex állatokkal, halottakkal, gyerekekkel: a deviánslobbi a várt irányba halad (I. rész, 18+)

Szex állatokkal, halottakkal, gyerekekkel: a deviánslobbi a várt irányba halad (II. rész, 18+)

Szexuális anarchia (I. rész) – A pedofília normalizálásának második hulláma

Szexuális anarchia (II. rész) – Transzpropaganda zsidó pénzből és a hanyatlás receptje (18+)

Ma meg fogom baszni a fiamat. Készülj!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »