Könnyű ellenfelet kapott a Sepsi-SIC (Teremlabdarúgás, Román Kupa)

Könnyű ellenfelet kapott  a Sepsi-SIC (Teremlabdarúgás,  Román  Kupa)

Az elmúlt hét végén kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa nyolcad- és negyeddöntőit, az újonc Sepsi-SIC könnyebb ellenfelekkel találkozik, így elcsíphet egy helyet a sorozat négyes döntőjében. A kupaviadal első körében a zöld-fehérek a másodosztályban érdekelt Korondi Junior együttesével találkoznak, a legjobb nyolc között a papírforma szerint a West Déva csapatával csatázik a továbbjutó.

Ellenfelet kaptak a székelyföldi csapatok a Román Kupa idei kiírásában, az elmúlt hét végén kisorsolták a sorozat nyolcad- és negyeddöntőinek párosításait. Az újonc megyeszékhelyi Sepsi-SIC első vetélytársa január 28-án 15 órától a Korondi Junior lesz. Amennyiben Mánya Szabolcs tanítványai sikeresen abszolválják a párharcot, a Gyergyószentmiklósi Inter–Dévai West mérkőzés győztesével találkoznak. Az FK Székely­udvarhely a 2. Ligában érdekelt Fortius Buzăuhoz látogat, a Marosvásárhelyi VSK a Luceafărul Buzăuval meccsel, a Gyergyóremetei Kereszthegy pedig az élmezőnyben bajnokesélyes Temesvári CFR otthonában lép pályára. „Szerencsénk volt, de az élethez néha ilyen is kell. Nagyon örvendünk a kedvező sorsolásnak. A Korondi Junior egy gyengébb ellenfél, a másodosztályos bajnokság rangsorának utolsó helyét foglalja el, és bízom abban, hogy könnyedén nyerünk ellenük. A negyeddöntőben nagy valószínűséggel a West Déva csapatával találkozunk, az a mérkőzés már nem lesz sétagalopp, hiszen decemberben nehéz meccset vívtunk náluk, ám ennek ellenére mindent megteszünk a sikerért és a legjobb négy közé jutásért. Ha volt ekkora szerencsénk, akkor élni kell ezzel a lehetőséggel” – nyilatkozta érdeklődésünkre Mánya Szabolcs, a Sepsi-SIC edző-játékosa.

Hírdetés

A nyolcaddöntő mérkőzései: Korondi Junior–Sepsi-SIC, Simándi Sólymok–Galaci United, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț–Dévai VSK, Gyergyószentmiklósi Inter–Dévai West, Temesvári CFR–Gyergyóremetei Kereszthegy, Luceafărul Buzău–Marosvásárhelyi VSK, Fortius Buzău–FK Székelyudvarhely, Kolozsvári Clujana–Mauso­leul Mărășești.

A negyeddöntő párosításai: Fortius Buzău/FK Szé­kelyudvarhely–Temesvári CFR/Gyergyóremetei Kereszthegy, Gyergyószentmiklósi Inter/Dévai West–Korondi Junior/Sepsi-SIC, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț/Dévai VSK–Simándi Sólymok/Galaci United, Kolozsvári Clujana/Mausoleul Mărășești–Luceafărul Buzău/Marosvásárhelyi VSK.

A nyolcaddöntő összecsapásait január 27-én és 28-án rendezik.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »