A listavezetővel játszik a Sepsi OSK II. (Labdarúgás, 3. Liga)

A listavezetővel játszik a Sepsi OSK II. (Labdarúgás,  3.  Liga)

Nehéz mérkőzésre számíthat a Valentin Suciu irányította Sepsi OSK II. a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban, ugyanis a negyedik fordulóban, ma 17 órától a hibátlanul listavezető Székelyudvarhelyi FC látogat a szemerjai stadionba. A Călin Moldovan edzette Kézdivásárhelyi SE idegenben játszik a hétvégén, szombaton 17 órától a nyeretlenül sereghajtó Brassói SR vendégeként lép pályára.

Az eddigi három fordulóban mindkét háromszéki csapat egyszer győzött és kétszer vereséget szenvedett, a jobb gólkülönbséggel rendelkező Sepsi OSK II. a hatodik, míg a Kézdivásárhelyi SE a nyolcadik a táblázatban. A megyeszékhelyi piros-fehérek kikaptak a Brassói Kids Tâmpa és a Barcarozsnyói Olimpic otthonában, valamint hazai környezetben egyértelmű győzelmet arattak az újonc Viitorul Curița felett. A felső-háromszéki kék-fehérek a Székelyudvarhelyi FC és a Zernesti Olimpic vendégeként maradtak alul, illetve a Sinkovits Stadionban az újonc Tatrang ellen begyűjtötték a három pontot. A sepsiszentgyörgyi és a székelyudvarhelyi együttes korábban tizenegyszer találkozott a harmadosztályban, mindössze egy mérkőzés zárult döntetlennel, ötször a Kovászna megyei és ötször a Hargita megyei gárda örülhetett. A kézdivásárhelyi és a brassói alakulat szombaton története során kilencedszer mérkőzik meg, a céhes városi csapat csak egyszer nyert, kétszer remiztek a felek, és ötször a Cenk alatti együttes diadalmaskodott.

Hírdetés

A 4. forduló programja: * ma: Sepsi OSK II.–Székelyudvarhelyi FC (17 óra), FC Câmpulung Muscel–Barcarozsnyói Olimpic (17 óra), Brassói Kids Tâmpa–Viitorul Curiţa (17 óra) * szombat: Zernesti Olimpic–Tatrang (17 óra), Brassói SR–Kézdivásárhelyi SE (17 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »