Németh: A Jobbik miatt nem tudják Kovács Bélát előzetesbe helyezni

Németh: A Jobbik miatt nem tudják Kovács Bélát előzetesbe helyezni

A Jobbik az akadálya annak, hogy a kémkedés gyanújába keveredett EP-képviselőjelöltje, Kovács Béla előzetes letartóztatásba kerüljön – a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke szerint.

Németh Szilárd a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta: érthetetlennek tartja, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok által felsorolt bizonyítékok ellenére a radikális párt még mindig nem húzta le Kovács Bélát az EP-listája harmadik helyéről.

Hírdetés

„Vona Gábor, a Jobbik elnöke is teljes mellszélességgel kiállt mellette. Ő volt, aki eljuttatta Brüsszelbe, az ő aláírása kellett. Utána a bizottságnál megvédte, utána eldugták a sajttáj után, ma mégiscsak ez az ember megjelent valamilyen sajtóhírek formájában, hallottuk, hogy üzent és még mindig a Jobbik listáján a 3. helyen szerepel. A Jobbik tartja fent azt a helyzetet, hogy Kovács Bélát nem tudják letartóztatni, pedig fennáll a szökés veszélye, hiszen jól láttuk, hogy lelépett a képviselői irodaházból” – mondta a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »