Egy indiai tévécsatorna riportere "a helyére igazított" egy amerikai (zsidó) professzort

Egy indiai televíziós csatornán éles választ adtak azoknak az amerikaiaknak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy diktálják feltételeiket mindenkinek és mindenhol. A „leckét” ismét India mutatta be, amelyet az Egyesült Államok sürgősen felszólított az „Oroszországgal fennálló kapcsolatok azonnali megszüntetésére”.

Mindezt egy indiai TV-csatorna közvetítette. Az amerikai (zsidó) szakértő kinyilvánította az USA felhívását a világ országai számára, hogy legyenek szolidárisak a Moszkvával való konfrontációban, és felszólította Indiát is, hogy végre foglaljanak el “megfelelő álláspontot”. Az indiai házigazda reakciója igencsak kemény volt…

Arnab Goswami, a Republic TV műsorvezetője: Amerika nincs abban a helyzetben, hogy úgy tegyen, mintha a demokrácia és az emberi jogok egyedüli védelmezője lenne, hiszen ő maga a legszörnyűbb bűnös sok atrocitásban. De most Indiával van dolguk. Nagy ország vagyunk, nem  valamiféle USA-vazallus. Majd mi eldöntjük mit tegyünk. Ön geopolitikai célszerűségről beszél, ahelyett, hogy értékekről beszélne! És persze majd te megtanít engem is mint egykoron az “»amerikaiak megtanították az indiánokat a valódi értékekre«.”

Charles Kapchan professzor: Igen, de…”

Arnab Goswami: Hadd fejezzem be! Hol voltak az USA értékei, amikor 7186 civilt öltek meg az USA Irak-invázióját követő első két hónapban? Ez volt a célszerűség?”

Hírdetés

A minap, ahogy a The Guardian írta, az indiai vezetés az utolsó pillanatban lemondta egy londoni parlamenti küldöttség látogatását, vélhetően az indiaiak el akarták kerülni a London presszióját, hogy nyomást gyakoroljanak, és követeljék, hogy India szakítson Moszkvával.

//www.1tv.ru/embed/424787:11

(A videó itt is elérhető.)

(Olvasónktól, forrás itt)

Eredeti videók (duplikálva)
Ведущий индийского телеканала резко ответил американскому профессору. Новости. Первый канал (1tv.ru)

🟥Индийский журналист поставил на место умника.. | ЧЕСНОК – НОВОСТИ | ВКонтакте (vk.com)
 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »