„Két év múlva zombi leszel, ha beoltatod magad” – egy Botoșani megyei oltásellenes tanár szövege szivárgott ki a sajtóba

„Két év múlva zombi leszel, ha beoltatod magad” – egy Botoșani megyei oltásellenes tanár szövege szivárgott ki a sajtóba

Doina Amarandei több Botoșani megyei iskolában tanít zenét, beleértve a Grigore Antipa Elméleti Líceumot is, amely a megye legjobb öt líceuma között van számon tartva. A tanárnak többször voltak oltásellenes és orvosellenes megnyilvánulásai; emiatt a gyerekek úgy érezték, hogy el kell mondaniuk szüleiknek, mi történik a zeneórákon. Rögzítették a pedagógus egy-két vakcinaellenes megjegyzését, és a felvételeket eljuttatták a Libertatea napilapnak.

„A tesztek már pozitívak, amikor behozzák őket az iskolába. Talán hallottátok a hírekben. Nincs közöm ahhoz, hogy mit csináltok, de fiatalok vagytok, gyerekek. Most olyan a helyzet itt, mint Auschwitzban, aki kórházba kerül, élve nem jut ki onnan. Mintha vágóhídon lennénk. Odamentél, annyi neked, nem jössz többé haza” – mondta a diákoknak egy botoșani -i zenetanár. A „Libertatea” felvételeit Sorin Cîmpeanu oktatási miniszter is meghallgatta, és bejelentette, hogy minisztériumi ellenőrző csoportot küld Botosani-ba, hozzátéve, hogy már a hallottak lapján is kizárt dolognak tartja, hogy szankció nélkül megússza a pedagógus a helyzetet.

„A román állam zeneoktatásért fizeti az illető tanárt, nem pedig azért, hogy az oltással és egészségügyi helyzettel kapcsolatos személyes véleményét részletezze a diákok előtt. Hétfőn reggel az oktatási miniszter ellenőrző testületének két képviselője a helyszínen fogja felmérni, hogy mi történik tanítás címzó alatt az illető tanár óráin, a szankciót azonban könnyű előre látni ” – jelentette ki Sorin Cîmpeanu újságírói kérdésre válaszolva.

Doina Amarandei nemcsak oltásellenes diskurzusával ijesztette meg diákjait, hanem azzal is, hogy a maszkviselési szabályokat sem tartotta be. Október 14 -én a Grigore Antipa Gimnázium 7. osztályos tanulói készítettek róla felvételeket, amelyeken látszik, hogy a pedagóguson nincs védőmaszk. Kezdetben a felvételek a gyerekek privát csoportjaiban keringtek, mások eljutottak a szülőkhöz, akik feljelentették a zenetanárt mind a középiskola, mind a Botoșani megyei tanfelügyelőség vezetőségénél. A tényekkel szembesített pedagógus a vádakra mindössze annyit válaszolt, hogy „nem öltem meg senkit”.

Hírdetés

„Még itt, az iskolában is vitatkoztam azokkal a kollégáimmal, akik beoltatták magukat. Az oltatlanok nekem adnak igazat, az oltottak nem. de már nem vitatkozom. Mindenki azt csinál a testével, amit akar, nem? ” – mondta a tanár a gyerekeknek.

Amarandei elmagyarázza a diákoknak, hogy a romániai kórházak valódi vágóhidakká alakultak, és a kórházba érkező összes embert COVID -fertőzöttnek nyilvánítják. A gyerekekkel folytatott eszemecseréjében azt állította, hogy egyetlen parlamenti képviselőt sem oltottak be, csak a „hétköznapi embereket” kötelező oltani.

„Újabban mindenkit köteleznek az oltakozásra, mert ha nem oltják be magukat, akkor elbocsátják. Nem tehetik ezt, kimegyünk az utcára tüntetni. Mindannyian kimegyünk az utcára, mert ez már nem elviselhető. Miért nem lett senki beteg a képviselők közül, a Parlamentből miért nem halt meg senki? Csak mi hétköznapi emberek, mi, az alsó osztály tagjai vagyunk azok, akik meghalunk. ”

A tanár azt is elmondta a diákoknak, hogy óriási a „zűrzavar” az iskolákban, sem a tanárok, sem a diákok nem értenek semmit. „Néhány őrült kezében vagyunk, ez a helyzet!” – mondta határozott hangon a tanár.

A teljes felvételt itt lehet meghallgatni.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »