5

5

Mármint év.

Amikor 2009 tavaszán kitaláltam az oldal ötletét, őszintén szólva nem nagyon gondolkodtam azon, hogy mi lesz, hogy hol leszünk majd öt év elteltével. Akkor csak az számított, hogy mi is csináljunk valamit, hogy mi is vigyük valamilyen módon előre az ”ügyet”, hogy mi is rakjunk hozzá egy darabot a kezdődő változásokhoz.

Öt év, most így visszagondolva baromi hosszú idő…

Hírdetés

Soha nem felejtem el az első próbálkozásokat, az első bejegyzéseket. Az első megdöbbenésemet, hogy tényleg olvastok minket, hogy tényleg megtörténik az, hogy valaki továbblinkeli az írásainkat, hogy a nagyobb hírportálok leközlik a gondolatainkat. Jó volt látni és megélni, hogy a semmiből, nulla pénzből, hittel és kitartással tényleg tudunk építeni valamit, hogy folyamatosan és ugrásszerűen egyre többen figyelnek ránk, hogy az évek alatt a Radical Puzzle lett az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb blog a radikális oldalon, amit nem csak itthon, nemcsak az elszakított területeken, hanem Nyugat-Európában és a tengerentúlon is olvasnak.

Az elmúlt öt év alatt nagyon sok minden történt, nagyon sok változás jött. Nem kétséges, hogy nagyot fordult a világ és a történésekkel sodródva mi is sokat változtunk. De mindezek ellenére reményeim szerint mindvégig tudtuk tartani a legelején kitűzött célt: az oldalon megjelenő írások gondolatébresztőként működnek, a bejegyzések pedig visszatükrözik, hogy a hétköznapok küzdelmei közepette miként éli meg egy magunkfajta a világ történéseit.

Hogy lesz-e még öt év nem tudom, de úgy, ahogy öt évvel ezelőtt nem gondolkodtam ezen, úgy most sem nagyon foglalkoztat ez a kérdés. Megyünk tovább, mint ahogy eddig is, hittel, szívvel, kitartással.

Zsuzsa, Rose, Tomi és Frecza nevében szeretném, megköszöni nektek kedves olvasók az elmúlt öt évet, a barátságot és azt, hogy mindennap eljöttök. :)


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »