A Munkáspárt koncentrációs táborba való

A Munkáspárt koncentrációs táborba való

Aki figyelemmel kíséri a választási kabarét, az valószínűleg hallott róla, hogy a Thürmer Gyula által vezetett Munkáspárt is képes volt országos listát állítani, így indulnak a választásokon. Az MSZP vagy bármely másik álszocialista párt mögül kihátrálók egy része őket támogatja már, hiszen a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy triumvirátusban már nem látják az igazi (vörös) szocialista életérzést, hanem – nagyon helyesen – belátják, hogy ugyanolyan liberális párt, mint a többi.

Azonban kik szavaznak még a Munkáspártra? Akik eddig is: különféle kommunista irányzatok lelkes hívei, munkásőr porontyok és egyéb büszke, öntudatos proletárok. Milyen érdekes, hogy a vörös csillagokkal, munkásőr egyenruhában, vörös zászlókkal vonuló Thürmerék, akik nyíltan kommunisták, teljesen mértékben az elfogadott, átlagos kategóriába tartozó szerveződés az emberek szemében.

Hírdetés

Ellenük senki nem szólal fel az EU-ban, nem aggódnak eme totalitárius rendszer hirdetői miatt, ellenben ha a nemzetiszocialista, fasiszta, falangista, netán hungarista pártról lenne szó, máris rendre utasítanák az adott tagállamot, ahol esetleg ilyen párt lenne. És jelentsen most bármit a kommunista jelző: Marxistát, Leninistát, Maoistát, akármit, hiszen mindig van kifogásuk, hogy ők éppen miért nem tömeggyilkosokat éltetnek. A „humanista” és a „haladó szellemiségű” jelzők mögé elbújva egy életellenes programot nyújtanak a társadalom egy részének, mely vevő az ilyen mazochizmusokra. De hát, ez a demokrácia… A kommunista bűnök elkövetőit és éltetőit börtönbe kell zárni, ez a mi álláspontunk.


Forrás:kitartas.net
Tovább a cikkre »