Kunczének kimaradt 30 óra

Most, hogy az eddig titkosított információk nyilvánosságra kerültek, újra a hétköznapi közbeszéd része lett az őszödi beszéd. Természetesen mindenki a saját érdekei szerint próbálja meg bemutatni és megmagyarázni a történteket. Jobbnál jobb, vagy inkább szánalmasnál szánalmasabb verziók látnak napvilágot, de az, amit Kuncze Gábor produkált legutóbb az ATV-ben a téma kapcsán, az visz mindent.

Havas Henrik kérdésére, miszerint kinek a felelőssége az, ami a tévészékháznál történt?, Kuncze a következőket találta mondani: „Hát azoké, akik azt megszervezték a háttérből, és eléggé mutatnak a jelek a Fideszre. Azért az, hogy a Ferencváros, a Debrecen és az Újpest ultrái a 4 órakor nyilvánosságra jutott felvételt követően egyöntetűen azt gondolják, hogy oda kell menniük azonnal a Parlamenthez meg a TV-székházhoz, és már 7 órára ott vannak, hát ilyen véletlenek nincsenek!”

Ilyenek valóban nincsenek.

Ha Kuncze egy pillanatra kivenné a fejét Gyurcsány seggéből, akkor talán észrevenné, hogy amit mond, hogy amiről beszél, annak finoman szólva sincs semmi köze a valósághoz, konkrétabban pedig nettó baromság.

Hírdetés

Gyurcsány beszédét először szeptember 17-én, vasárnap délután játszották le a Magyar Rádióban. A tűntetések a Kossuth téren ekkor, ezután kezdődtek. A tévészékház ostroma pedig másnap, szeptember 18-án, hétfő este történt.

Kuncze verziójából hiányzik nagyjából 30 óra. De ez nem nagyon zavarja az SZDSZ volt elnökét, a DK mostani, szigetszentmiklósi képviselő jelöltjét. Ő csak továbbra is mantrázza a saját hülyeségeit, a saját piti kis hazugságait.

És talán ez utóbbi a legfontosabb kérdés. Hogy Kuncze és a hozzá hasonló senkiháziak még mindig itt lehetnek, hogy még mindig tényezők lehetnek a közéletben, hogy még mindig vannak olyanok, akik elhiszik a nyilvánvaló hazugságaikat.

Az április 6-i választásoknak többek között ez is a tétje. A 2010-es megrendítő pofon után, most végleg le lehet radírozni őket Magyarország politikai térképéről.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »