Gyurcsány figyelmébe: egy zsidó „értelmiségi” bevallotta, hogy miért erőltetik fajtársai a buziházasságot

Gyurcsány figyelmébe: egy zsidó „értelmiségi” bevallotta, hogy miért erőltetik fajtársai a buziházasságot

A Huffington Post nevű honlapon egy Carina Kolodny nevű zsidó „értelmiségi” őszintén bevallotta végre, mi okból erőltetik a homoszexuálisok házasságát a liberálisok: azért, mert tönkre akarják tenni a hagyományos házasság intézményét. Az információ persze a mocskos antiszemiták számára nem újdonság, elképzelhető azonban, hogy az idióta Gyurcsány és még idiótább hívei számára az lenne.

Carina Kolodny írásának legelején közli, hogy ugyan ő maga „sohasem hazudott, mivel ő annál sokkal okosabb”, ennek ellenére nem tiltakozott, amikor faj- és eszmetársai azt állították, hogy a buzik házassága semmiféle fenyegetést nem jelent a hagyományos házasság intézményére nézve. De most már nem hajlandó tovább „a nyelvébe harapni”, és elkezdte kibontani az igazság minden részletét. „A házassági egyenlőség (vagyis a buziházasság) idővel alapvetően tönkre fogja tenni a tradicionális házasságot, és ami engem illet, táncolni fogok annak a sírján” – vallotta be brutális őszinteséggel Carina, hozzátéve, hogy „ez nem egy szörnyen bonyolult következtetés”.

Hírdetés

Amennyiben ugyanis a homoszexuálisok házasságát engedélyezik – véli Carina -, kérdések sokasága merül fel a „házastársak” számára. Például: meg fogja-e bármelyikük is változtatni a nevét? Ha igen, akkor melyikük? Vállaljanak-e gyereket? Ha vállalnak, akkor azt hogyan tegyék? És amennyiben örökbe fogadnak egy gyereket, akkor ő az „apa” vagy az „anya” nevét fogja viselni? További súlyos kérdés, hogy ki végzi a házimunkát, illetve azt hogyan osztják fel egymás között? Melyikük vigyáz a gyerek(ek)re? És miképpen lesz lehetséges olyan partnerkapcsolatot építeni, amely lehetővé teszi a felek számára szakmai karrierjük építését is?

A homokos házasság törvénybe iktatása nyomán felmerülő kérdések Carina szerint a hagyományos házasság intézményének újragondolására kényszerítik a heteroszexuális párokat. De elsősorban is a „férfiak igája alatt senyvedő nőket”, akik rá fognak jönni, hogy ők is „vannak olyan önállóak, és a családjaik sem kevésbé fontosak”, mint a párkapcsolatban élő buzik és leszbikusok.

„Sok azonos nemű pár nem akar majd gyereket, és mivel ők kevéssé kívánnak az általános elvárásoknak megfelelően cselekedni, sokuknak nem is lesz gyereke. Ha egyre több lesz a gyerek nélkül boldog életet élő azonos nemű pár, akkor a heteroszexuális párok is egyre nagyobb számban jutnak arra a következtetésre, hogy ha valaki nem akar gyereket, akkor ez önmagában teljes mértékben elég indok ahhoz, hogy ne is legyen gyereke. Ami fantasztikus hír, mert a ti nevetséges kijelentéseitek ellenére, a gyerekeknek azokban a családokban van jó helye, ahol valóban akarták is őket” – adott részletesebb betekintést beteg elméjének zugaiba a liberális, feminista (és feltehetően leszbikus) zsidó nő.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »