Kirekesztő zsidó hitközség: keresztényeket nem vesznek fel!

A tolerancia és keveredés parancsa Afrikában, zsidóéknál stb. ismeretlen, csak minket bélyegeznek rasszistának, ha (fehér) etnikai csoportként kívánunk fellépni.

‘Ki erőltetné akármelyik izraelita hitközségre, hogy legyen sokszínű és vezetői között ne csak zsidó rabbi, hanem katolikus pap és református lelkipásztor is legyen?’

A Tett és Védelem alapítvány be akarja tiltani a Magyar Hajnal Mozgalom pártját, mert szerintük az „rasszista”, kirekesztő és antiszemita, „neonáci” stb… A modernkor baloldali-újmarxista „jogvédői” bővelkednek az ehhez hasonló ostoba, kitalált hangulatszavak szajkózásában.

Amelyeknek célja egy csupán: az európai honos népesség érzelmi terrorizálása, megbélyegzése valamint identitásában való elnyomása, hogy etnikai csoportként ne állhassanak ki közös érdekeikért és fennmaradásukért, egészen addig, amíg az emberek félelmükben Stockholm-szindrómát kapva megkínzóik és elnyomóik kezét csókolgatják és elfogadják a kisebbségek, a többség kárára történő előtérbe helyezését – amíg a kisebbségek többségbe nem kerülnek ugye -, ebben az esetben a saját fajtánk, hazánk elárulása erénnyé, a népünk iránti szeretet, a velük való összefogás démonizált és üldözött bűnné válik a rendszer haszonélvezői szemében.

ÁZSIA AZ ÁZSIAIAKÉ, AFRIKA AZ AFRIKAIAKÉ EURÓPA MINDENKIÉ LEHET?

Nem veszi észre senki, hogy a tolerancia és a más népekkel való erőltetett asszimiláció csak nekünk fehér európaiaknak van állami kényszerrel előírva, mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem lehet identitása, nem tarthatunk össze, mert akkor kirekesztők és rasszisták vagyunk? /A cél a kiirtásunk, nem kétséges, ma a Föld lakóinak kb egytizede fehér már csak, és az arány évről évre romlik a kárunkra/

Hírdetés

Miért nem katolikus a rabbi? Csak nem kirekesztő? :)

Mert bizony így van, a rasszizmus és rasszizmus-ellenesség gondolatköre, a „kirekesztés” elleni harc, a „gyűlöletbeszéd” ellen kiagyalt törvények és a „gyűlöletbűncselekmények” büntetése egy irányú utca, ellenünk, fehér európaiak és magyarok ellen lett kitalálva, kisebbségieket szinte soha nem büntetnek ezekért, tekintetbe véve azt is, hogy a fehérek ellen 100x gyakrabban követnek el erőszakos gyűlöletbűncselekményeket, mint fordítva.

Ha olykor mégis a liberálisok által jóváhagyott „áldozati” csoportot (akinek csak akkor van nemzetisége, ha áldozat) akar egy bíró ilyesmiért büntetni, akkor az ún. jogvédők vadul tiltakoznak, hogy a bíróság „nem megfelelően” alkalmazza az általuk keresztülveretett (fehérellenes) jogszabályt, mely nyilvánvalóan nem a különböző népek békés együttélését, hanem a mi elnyomatásunkat szolgálja, hogy minket kollektívan bűnösnek kiáltsanak ki és akaratunkon kívül, a nehezen megkeresett adóforintjainkkal a liberálisok által kisebbséginek és elnyomottnak titulált embercsoportok jólétét finanszírozzuk.

Mert ki erőltetné akármelyik izraelita hitközségre, hogy legyen sokszínű és vezetői között ne csak zsidó rabbi, hanem katolikus pap és református lelkipásztor is legyen? Te összeadnál, összeházasítanál egy zsidót egy katolikussal vagy reformátussal templomban, Slomó?

Az izraeliták szerint a zsidó nemzet is és vallás is (tehát amit Izraelben természetesnek vesznek, itt lehazudják) egy család, melynek minden tagja anyai ágon Ábrahám, Izsák és Jákob leszármazottja. /magyarhajnal.com: A cionisták törzsi rasszizmusa ott is megfogható, hogy míg egy keresztény anya gyermeke elvben bármely vallást szabadon felvehet, s a nem keresztény anyától származó ember is akadály nélkül kereszténnyé lehet, a zsidónak csak az számít zsidónak, akinek az anyja is zsidó volt. Jó, tegyék, de ne szóljanak akkor bele a mi csoportidentitásunkba/ Az európai és magyar emberek miért nem gondolkodhatnak így? Czeizel Endre és genetikusok sokasága szerint az európai emberek döntő többsége négy közös ősapától származik. Csak nektek és más „kisebbséginek” szabad az identitásotokat vállalni, a nemzeti hagyományokat ápolni, másnak nem? Akkor nálatok miért megy levesbe az, akinek nem megfelelő a családfája? És gondolkozzon el mindenki, hogy ki erőlteti Izraelre, Kínára, Koreára vagy akármelyik gazdag arab olajemírségre kultúrája elhagyását és a tömeges bevándorlást? Senki!

Mit gondolnak a rendszer nemzetközi haszonélvezői, meddig lehet egy ország, egy kontinens népét identitásában elnyomni, akaratát semmibe venni? Minél nagyobb az elnyomatás, annál nagyobb lesz a kitörés és akkor jaj az elnyomóknak és az őket kiszolgáló árulóknak!

Horst W


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »