Cziprusz Zoltán: folytatódik az elmúlt 30 év legnagyobb megyei útfelújítása

Cziprusz Zoltán: folytatódik az elmúlt 30 év legnagyobb megyei útfelújítása

A Besztercebányai Megyei Önkormányzat január 8-án megtartotta az idei első ülését. A tanácskozásról Cziprusz Zoltán számolt be közösségi oldalán.

„Besztercebánya megyében a rendkívüli helyzet ellenére sincs lazsálás, megtartottuk az év első ülését, amely meglehetősen fontos volt régióink szempontjából” – írta a megyei képviselő.

„Erről bővebb információkat egy külön bejegyzésben közlök majd, mert hosszú lenne itt leírnom, mi mindenre és mikor lehet majd pályázni. Mindenesetre a sport támogatása véleményem szerint fontos az egészségünk megőrzése szempontjából és a fiatalok hasznos időtöltése szempontjából is” – közölte Cziprusz. Hozzáfűzte, a kultúra, a gyermektáborok, a sport támogatása, külön-külön az általános érvényű rendeleten keresztül – úgy érzi, Besztercebánya megye élen jár a hasznos és értelmes időtöltés támogatásának területén az országban.

Hírdetés

Cziprusz Zoltán véleménye szerint „dübörög tovább az elmúlt 30 év legnagyobb megyei útfelújítási hulláma a koronavírus okozta járvány gazdasági nehézségeinek ellenére is”. Mint írta, ma megszavazták a 2021-re és előreláthatólag 2022-re tervezett szakaszok sorrendjét. Hozzáfűzte, a 2022-es lista bővülhet és még módosulhat is.

„Valamint átnéztük, hogyan sikerültek a 2019/2020-as év felújításai, és melyek azok a szakaszok, amelyek kivitelezése folyamatban van és átcsúsznak 2021 tavaszára (bővebb magyarázat az egyes táblázatok képei alatt)” – magyarázta.

„Úgy érzem, hasznos és konstruktív ülés volt, mindjárt az év elején” – zárta bejegyzését Cziprusz Zoltán (MKP) megyei képviselő.

Pár órával ezelőtt pedig még hozzáfűzte: „A reggelből egy Covid-teszt sem hiányozhatott, ami szerencsére újra negatív lett. Azoknak viszont, akik a betegségben szenvednek, kitartást és mihamarabbi jobbulást kívánok!”


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »