Nevessen velünk! – Szilveszteri mulatság "első osztályú" Jobbik-képekkel

Nevessen velünk! – Szilveszteri mulatság "első osztályú" Jobbik-képekkel

Elérkezett a 2020-as év utolsó estéje. Noha idén a koronavírus miatt hozott korlátozó intézkedéseknek köszönhetően rendhagyó módon telik a szilveszter (az utca helyett házibulikban tömörülnek össze az emberek, ahol a szűk, zárt tér miatt bármilyen fertőzést sokkal könnyebb elkapni, de hát a kormányzat szerint a nyílt terek veszélyesebbek), egy kis nevetés mindenkire ráfér, sőt, talán soha ekkora szükség nem volt a vidámságra.

A jókedvet persze sokféleképpen elérhetjük, például ezekkel a csokorba szedett jobbikos képekkel is, amelyek már epekedve várják, hogy a szélesebb közönség is megismerje őket. Erre rá is szolgáltak, hiszen mindegyikük jellemzője a minőségi munka, a kiváló grafika, a mély mondanivaló és az erőt, bölcsességet sugárzó magvas gondolatok.

Tudta Ön, hogy a Jobbik a "legerősebb ellenzéki párt"? Tudta Ön, hogy Jakab Péter rendelkezik a "legnagyobb támogatottsággal", hogy az ellenzék (sic!) közös miniszterelnök-jelöltje legyen? Jakab Péter mögé várhatóan az egész magyarság, a nagybetűs NÉP is felsorakozik majd, így semmi sem állíthatja meg őt abban, hogy végre elhozhassa Magyarország igazi aranykorát! A profi grafikusokból álló csodacsapat örökzöldjei és az internet közönsége által készített lelkesítő képkockák pedig bátor előőrsként már meg is kezdték az ország felszabadítását! Jobbik "Best of válogatás" a Facebook végtelen univerzumából, támadásra fel!

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Hírdetés


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »