Michael Moore szerint folyamatosan mészárolják a feketéket (és a barnákat) Amerikában

Michael Moore szerint folyamatosan mészárolják a feketéket (és a barnákat) Amerikában

Az Oscar-díjas filmrendező és szélsőbaloldali aktivista azt is mondta a heti podcastjában, hogy szerinte Donald Trump a valaha volt legrosszabb elnök, mert elnöksége alatt végig gyilkolták a négereket.

A podcastja, „Rumble” legutóbb megjelent epizódjában Moore a BLM tüntetésekről beszélt és a CNN kirúgott néger alkalmazottjával, Marc Lamont Hillel társalgott, írja a 888.

Moore kijelentette, hogy idén történt a BLM tüntetések sorozata, idén jött a járvány és mindezt „a lehető legrosszabb elnök” irányításával kellett megszenvednie az országnak.

Hírdetés

A BLM pedig azért lett szerinte, mert „Amerikában non-stop gyilkolják a fekete és barna állampolgárokat” és ebből lett elege az embereknek.

Ezt a kijelentést természetesen semmilyen bizonyítékkal nem lehet alátámasztani, sőt! A Harvard 2016-ban készített elemzése során például átvizsgáltak több mint ezer lövöldözést tíz rendőrségnél Kaliforniában, Floridában és Texasban, a kutatás eredménye pedig azt mutatta, hogy semmilyen faji megkülönböztetés nem mutatható ki – állapította már meg nem először a Breitbart is.

A Statista adatai alapján 2019-ben 1004 főt lőtt le és ölt meg rendőr Amerikában, ebből mindössze 23 százalék volt fekete. Ez az adat legalább 2017 óra stagnál.

Moore podcastja főleg a börtön-reformot tárgyalta, amit a vendége, Marc Lamont Hill a „börtönök felszámolásának” nevezett. Azt mondta, „ameddig megépítjük őket, addig mindig lesz mód megmagyarázni a szükségüket”. A „kibörtönzést” is reklámozta, ami lényegében magáért beszél, a bebörtönzés ellentéte: engedjék ki a négereket a börtönökből és szüntessék be az óvadékot is.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »