Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egyenesen az alkotmányba foglalná a genderpropaganda tilalmát

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egyenesen az alkotmányba foglalná a genderpropaganda tilalmát

Semjén Zsolt a Magyar Demokratának adott interjújában kifejtette azon nézetét, hogy az alaptörvénybe tételesen bele kellene foglalni a genderpropaganda tilalmát. Véleménye szerint ráadásul attól az „anyától”, aki kisgyermekét hormonmanipulációnak akarja alávetni illetve más neművé kívánná „átoperáltatni”, attól az államnak azonnal el kellene vennie a gyermeket, és meg kellene védenie. Semjén szerint ez csonkítás, és az ezt kivitelező „orvost” örökre eltiltaná a praktizálástól.

Bár hazánkban ezidáig nem sikerült jelentősebb teret nyernie a gender-feminizmusnak és az azzal összefonódva működő LMBTQ-lobbinak, azonban ezek Európa jelentős részén egyre súlyosabb mértékben éreztetik káros hatásukat. Az Origo nem régen egy cikkében tekintette át a kiskorúak nemváltásával, hormonkezelésével kapcsolatos eseteket Európában. Megdöbbentő a körkép.

Svédországban az elmúlt tíz év alatt, 1500 százalékkal nőt meg azoknak a kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat. Angliában naponta legalább egy gyerek megváltoztatja a nemét Angliában, és gyakran 10 éves fiúkat változtatnak át kislányokká. A brit Nemi Identitásfejlesztési Szolgálatnak (GIDS) 2010-ben 94 páciense volt, 2018-ra ez a szám már 2519-re nőtt.  Az intézmény legfiatalabb páciense egy 3 éves gyermek volt! A szakértők szerint az ottani orvosok nem vizsgálják meg kellőképpen, hogy mi áll a gyermekek nemi zavarának hátterében, hanem egyből megkezdik a kezelést, hogy a kiskorú minél hamarabb transzgender legyen.

Hírdetés

Egy nemátalakító műtétet igénylő Német állampolgár a műtéti költségeinek megtérítését követelte  a Német Államtól, és ezügyben a strasbourgi Bírósághoz is fordult, amely a kérelmezőnek igazat adva megállapította, hogy amennyiben az egészségbiztosítás – akár állami, akár magánbiztosítóról van szó – általában kiterjed az egészségügyileg szükséges beavatkozásokra, akkor ki kell terjednie a nemátalakító beavatkozások finanszírozására is. Indoklásában a bíróság úgy vélte: „a transzszexualitást nemzetközileg széles körben olyan egészségügyi állapotnak tekintik, amelyre tekintettel kezelést biztosítanak állapotjavítás céljából”. Ez minden bizonnyal téves megközelítés”állapotjavítást” tekintetében, mivel a legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a nemátalakító műtétek nem hoznak jelentős javulást a nemi identitászavarral küzdő páciensek túlnyomó többségének életében. A műtéti eljárások gyötrelmei, azok káros következményei, a változatlanul fennmaradó illetve újonnan fellépő pszichés zavarok az esetek jelentős részében tovább rontják mentális és fizikai egészségügyi állapotukat.   

Carl Heneghan, az Oxfordi Egyetem professzora leplezetlenül kritikus szavakkal illeti a kialakult gyakorlatokat:

Magyarországon a Férfihang.hu által jelentős erőkkel végzett civil munkának is köszönhetően nem fenyeget az egészséges nemiséget destruáló genderfeminizmus váratlan előretörése, azonban Semjén Zsolt felvetései talán okkal kívánnak elébe menni egy jövőben esetlegesen komolyabban felmerülő társadalmi kockázatnak.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »