Cseh Katalin elárulta mi a szíve vágya

Cseh Katalin elárulta mi a szíve vágya

Az osztrák-magyar határon robogó vonaton értük utol – a politikai programjában is deklarált  zöldöntudat miatt választotta a hosszabb hazautat?

Részben, mivel a Helsinki irányába induló repülőjárat felesleges kitérőt jelentett volna – ez, így célirányosabbak tűnt a járványhelyzetet követő nehézségekkel küzdő légijáratok alternatívájával szemben.

A koronavírus elleni megpróbáltatásokat követően most ült össze először érdemben az Európai Parlament, ahol Ön azonnal Európa legjelentősebb hatalmú politikusához, Angela Merkel német kancellárhoz fordult a tervezett költségvetéssel kapcsolatos felvetéseivel. Mitől félti az uniót?

Valóban történelmi helyzet előtt áll Európa, mivel az a költségvetés, amit jelenleg az Európai Tanácsban tárgyalnak, alkalmas lehet arra, hogy egy fejlődő, kiegyensúlyozottabb egyenlőséget, a szegénység nagyobb fokú támogatását biztosító jövő felé haladhasson Európa.

Hírdetés

Hatalmas az EP és a soros elnök Merkel asszony felelőssége mindabban, hogy ezt a hatalmas összegű részben vissza nem térítendő támogatást, illetve hosszúlejáratú kölcsönt, amit a járvány utáni időszak normalizálására szánnak, milyen felelősséggel osztják ki a tagállamoknak.

Ugyanis amennyiben Európa nem lép fel kellő hatékonysághal a közös európai normák betartatásáért s az európai emberek közös pénzének ellopása ellen, akkor hosszú távon veszélybe kerülhet az európai stabilitás. Ami nem mellesleg a magyar demokráciára nézve is végzetes csapás lenne.”

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »