10 ember demonstrált a zagyvatüntetésen

10 ember demonstrált a zagyvatüntetésen

Nem tudom, ki ismeri és ki nem dr. Fórizs Eszter nevét. No, kérem, dr. Fórizs Eszter politikai aktivista. A korábban Budaházy György mellett is kiálló, nemzeti körökben is ismert hölgy egykoron állítólag orvosként végzett, ennek okán Petőfit megszégyenítő heppeninget adott elő a Parlament előtt, még a vírus-vészhelyzet és karantén idején, mikoron is a koronavírust összekapcsolta beszédében Trump-pal, Mészáros Lölővel, Káslerrel, de még Iránnal és természetesen a mindenkori háttérhatalommal is. Mivel a Facebookon igen aktív az aktivista hölgy, így ezen agymenését nem kerestük vissza, március 29-nél megtalálhatja, akinek nem kopik le az ujja a tekerésben.

Na, ő az, aki a mai nap második instant agyhalálát szervezte. Nem zavarta őt se eső, se szél, se az, hogy mindösszesen tízen jelentek meg a rendőrségen is bejelentett eseményén. Felsikkantását azzal kezdte, hogy már nem volt ideje és lehetősége Facebook-eseményt létrehozni, így feltehetőleg ezért vannak oly kevesen. Pedig ő mindent megtett azért, hogy mindenkit IS képviseljen, hiszen a tüntetés szólt a koronavírusról (ami szerinte mesterséges és kreált, valamint a háttérhatalom és a zombik műve), az oltásokról (ami valójában chipbehelyezés lesz ám!), a devizahitelesekről (természetesen, évek óta bejáratott témája ez), a kilakoltatásokról, a feltétel nélküli alapjövedelemről, a munkanélküli segélyekről, de szóba került még Izrael és Amerika és Trump is. Ha egy koktélba ennyi összetevőt tolnak, annak akut alkoholmérgezés a vége, így csak agysejtjeink égtek ki a káosztól.

Azt is megtudtuk, hogy a Zoom nevű program nagyon bejöhetett az aktivistának, mert heppeningje alatt többször emlegette, sőt, a végén még a letöltéshez szükséges linket is lebetűzte. Ordítva és mutogatva.

Drága Eszterünk röpke 19 perc után felhagyott az ordibálással és szerepét átvette egy szemüveges ifjú, aki rögtön a cigányság témáját kezdte feszegetni. Bár a napi koktélból ez már nem hiányzott, és még úgysem volt addig a porondon, de legalább megtudtuk, hogy a rasszista bűncselekményeket árgus szemekkel monitorozzák a – na, hol, na, hol? – Facebookon!

Hírdetés

Sajnos Eszterünk csak megpihent, mert egy másik – enyhén érthetetlen beszédű, de kellően hangos Balázs nevű ifjonc – előtt is kiabált egy sort, sőt, utána is folytatta még az ordibálást. A háromórásra tervezett, ám eső okán kihunyt és érdektelenségbe fulladt eseménye 45 perc után véget ért.

Mi pedig gyorsan elmenekültünk, abban a reményben, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem demonstrációján talán egy fokkal értelmesebb, és legalább fél fokkal kevésbé paranoiás emberek lesznek jelen. De erről a következő beszámolóban….

Varga Moncsi – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »