Gyurcsány már a kormányrúdnál képzeli magát

Gyurcsány már a kormányrúdnál képzeli magát

A magát „nagyon helyes, megértő pasiként” jellemző nemzeti elkúró elismerte: igen erős ambíciói vannak arra nézvést, hogy meghatározó befolyást gyakoroljon a szerinte 2022-ben felálló új, ellenzéki kormány munkájára.

A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány Ferenc bejelentkezett az ellenzék vezérének.

Előbb az egy ellenzéki listáról szóló kiáltványával, majd most évértékelőjével diktálja a tempót a szivárványos balliberális tábornak. A Keresztapa örök és állandó: mosolygós és hidegvérű politikai gyilkos, kegyetlen számító, aki teljes lelki nyugalommal mészárolja le vagy öleli keblére a többi alakulatot, épp ahogy pillanatnyi érdeke kívánja.

Egy a lényeg: hogy primátusa megkérdőjelezhetetlen maradjon. És egy a cél: a hatalom.

Ennek tükrében a legkevésbé sem kell komolyan venni az ATV hétfői Egyenes beszédében tett kijelentéseit, hogy „minden bizonnyal” nem lesz tagja a következő, szerinte 2022-ben felálló ellenzéki kormánynak. Még a balliberális elemzők szerint is ez a maszatolás nem más, mint nyitva hagyott kiskapu, avagy a „soha ne mondd, hogy soha” klasszikus esete. Mert hiszen tényleg az.

Az őszödi böszme állítja: „egyik legalázatosabb és legbátrabb támogatója leszek a következő kormánynak, amelynek nem leszek tagja, minden bizonnyal”.

Ugyanakkor „minden bizonnyal az a párt, amit én vezetek, az egyik legfontosabb politikai tényezője lesz a következő kormánynak, erre viszont nagyon erőteljes ambícióim vannak”. Itt persze már ki is bújik a szög a zsákból, mert nem tagadja: pártelnökként komoly hatással akar lenni a kormányzásra: „attól tartok, hogy igen, de szerintem ez jó lesz Magyarországnak”.

Hírdetés

No, itt álljunk meg egy pillanatra, ahogyan a Gyurcsány-párti bukott kvízmester mondaná!

Aki emlékszik az MSZP–SZDSZ kormányok siralmas örökségére, a szétlopott, eladósított, tönkretett, lelkileg is megtépázott országra, a nemzet szétszakítására, a 2006-os tüntetések vérbe fojtására, a meghamisított költségvetési adatokra, a permanens hazudozásra és a trükkök százaira, az aligha kívánja vissza Fletót és bandáját.

Azt a politikust, aki a hiperérzékeny orrú demokratából befogott orrú pragmatista lett, avagy a hatalomért akár a Sátánnal is kokettál. A korábbi antiszemita, náci, fasiszta, rasszista fenntartásokat sutba dobva ezért közösködik például a Jobbikkal, és hirdeti: „abszolút, abszolút” biztos benne, hogy együtt fognak tudni kormányozni.

És ezért kínálgatja magát képmutató politikai prostituáltként a horrorösszefogás lila, piros, zöld és ki tudja, milyen színű pártjainak, miszerint „azt gondolom, hogy egy jó ízlésű és tisztességes politikus vagyok”, no meg annyi ellenzéki lista lesz, amennyit majd a többiek akarnak, mert „én egy nagyon helyes, megértő pasi vagyok”.

Lárifári, nincs új a nap alatt! Fletó képtelen kibújni a bőréből, hazudik „reggel, éjjel meg este”, hogy újra a magyar politika trónjára ülhessen, vagy pajzsra emelje személyes kiválasztottját. Tartsuk szárazon a puskaport, mert az ördög nem alszik!

https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »