Hannoverben is buzipropagandát villantanak az utcai jelzőlámpák – Mindez persze a tolerancia jegyében

Hannoverben is buzipropagandát villantanak az utcai jelzőlámpák – Mindez persze a tolerancia jegyében

Hannover SPD-többségű városi tanácsa (Stadtrat) a minap úgy döntött, hogy a május 30-31-én megtartandó buziparádéra egynemű párokat megjelenítő utcai jelzőlámpákat szerelnek föl a Hanza-városban. A „lámpaemberkék” először még az 1960-as években Kelet-Berlinben voltak láthatók, ám Bécsben 2015-ben már egynemű párokat (Ampelpärchen) jelenítettek meg a forgalmi jelzőlámpákon. Most Alsó-Szászország fővárosában alkalmazzák a deviancia reklámozására kiválóan alkalmas módszert – írja az anonymous.news.ru hírportál.

Hannoverben, Alsó-Szászország fővárosában az idén május végén tartják meg a Christopher Street Day elnevezésű deviáns köcsögparádét. Az egykori választófejedelmek fővárosának élén manapság egy Belit Onay nevű török főpolgármester áll, s a városi tanácsot pedig a Szövetség ’90/Zöldek nevű németgyűlölő koalíció irányítja. Így aztán nem csoda, hogy a városvezetésben meghallgatásra talált az a javaslat, hogy az idén májusban megtartandó deviáns utcai vonulás idejére a forgalomirányító jelzőlámpák búráján egynemű párokat jelenítsenek meg.

Az utcai jelzőlámpákon első ízben az NDK fővárosában, Kelet-Berlinben jelenítettek meg emberi alakokat, amelyet németül Ampelmänchennek, lámpaemberkének neveztek. Jóval később, 2015-ben, amikor Bécsben rendezték az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, a buzilobbi ráhatásának eredményeként a lámpaemberkéket a sógorok már egynemű párokként jelenítették meg. S az elnevezésük is változott, mert ekkortól értelemszerűen Ampelpärchennek, azaz jelzőlámpa-párocskának nevezték őket.

Hírdetés

Hannover szociáldemokrata (SPD) többségű városi tanácsa elhatározta, hogy az egykor szebb napokat látott Hanza-városban májustól deviáns párocskákat villantanak föl az utcai jelzőlámpák. Csakhogy ez homopropaganda nem csak megbotránkoztató, hanem ezen kívül sokba is kerül – az adófizető polgároknak. S hogy miért alakítják át a város jelzőlámpáit, annak az az oka, hogy hasonlóan több németországi nagyvároshoz, május 30-31-én Hannoverben is megrendezik az úgynevezett Christopher Street Day elnevezésű perverz, visszataszító utcai vonulást, amelyen homoszexuálisok, leszbikusok, transzneműek, interszexuálisok és más ferde hajlamú, magukat melegeknek nevező beteg képződmények vesznek részt.

A hivatkozott anonymousnews.ru hírportál megemlíti, hogy ezeknek a deviáns parádéknak az egyik legismertebb németországi hírverője és kezdeményezője egy Niclas Ehrenberg nevű fétisköcsög, a Zöldek düsseldorfi politikusa, aki a tavalyi zürichi buziparádén kutyaálarcot viselve, négykézlábra ereszkedve, pórázon vezettette magát a flaszteron, miközben szorgalmasan nyalogatta a mellette lépkedők nadrágszárát.

A düsseldorfi Zöldek „természetesen” nem rótták meg ezért a cselekedetéért, sőt arra számítanak, hogy a közelgő önkormányzati választásokon a magát kutyakölyöknek képzelő deviáns esetleg szavazatokat is hoz a párt számára. Niclas Ehrenberg aljaember mindenesetre annyira komolyan veszi küldetését, hogy legutóbb kutyának öltözve a berlini Reichstag bejáratánál – a külföldi turisták nem kis meglepetésére – tüntetett a ferde hajlamúak jogainak tiszteletben tartásáért. Nem mintha Németországban azokat nem tartanák be.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »