Gyurcsány már fenyegetőzik, és Orbán Viktort korcsozza

Gyurcsány már fenyegetőzik, és Orbán Viktort korcsozza

Magyarkodjatok csak, elbuktok!

Orbán Viktor miniszterelnököt és a fideszeseket korcsozza Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, aki azzal is elbüszkélkedett, hogy még véletlenül sem magyar, hanem “kevert”: dél-lengyel származék, német-francia és némi görög, balkáni beütéssel. A DK-s szektapárt vezérének a magyarkodás is büdös: szerinte az ilyen eszmék tönkreteszik az országot, “a magyarkodás elbukik, ahogy Orbán is fog”.

Szövegértésbe fogott Gyurcsány Ferenc, aki ma Facebook-oldalán próbálta értelmezni Orbán Viktor Fidesz-kongresszuson elmondott beszédét. Nem elég, hogy a DK pártelnöke ezen a vizsgán is elbukott, de jól bele is rúgott a magyarokba, a magyarkodókba. Gyurcsánynak öt rövid bekezdés alatt sikerült lekorcsozni a magyar miniszterelnököt, belerúgni a magyarságukra, hazájukra, nemzetükre büszke magyarokba, és bukással fenyegetni, miközben azt is megtudhattuk, hogy Gyurcsány nem magyar, hanem “dél-lengyel származék, német-francia és némi görög, balkáni beütéssel”.

Mint ahogy azt tegnap megírtuk, Orbán Viktor tegnap egyebek mellett arról beszélt a Fidesz kongresszusán:

Mi vagyunk azok az országok, akik nem brüsszeli birodalmat, hanem az európai nemzetek szövetségét akarjuk. Akik nem akarják magukat bevándorlótársadalommá, kevert néppé átalakítani, hanem meg akarunk maradni annak, akik vagyunk. A keresztény kultúrából kisarjadt büszke európai nemzetek akarunk maradni.

Hírdetés

Minderre Gyurcsány Ferencnek ezt sikerült felböfögnie magából: 

Nem akarunk kevert nép lenni – mondta tegnap Orbán. Lehet, hogy akkor csomagolnom kell? Egy amerikai cég egy kevés DNS-ből kimutatja, hogy őseid honnan származnak. Én mostanában megcsináltattam géntérképemet. Eszerint döntően kelet-európai, talán dél lengyel származék vagyok, német-francia és némi görög, balkáni beütéssel. Most mi a bánatot csináljak? Lehetek-e így magyar? Nem akarok cinikus lenni. Nem érdekel, hogy a kormányfő milyen ősöktől származik. Mert a magyarság nem a vér, a rög ügye. De nem magyarázom neki. Úgy se értené. Egyébként se passzolna korcs felfogásába. Magyarkodjatok csak! Olyan sokan tették már tönkre A hazát ilyen eszmékkel, hogy felsorolni is nehéz. De van remény. Ezek mind elbuktak. Ahogy Orbán is fog.

Szarvas Szilveszter – www.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »