ABC: Demi Moore hollywoodi színésznőt 15 éves korában megerőszakolták

ABC: Demi Moore hollywoodi színésznőt 15 éves korában megerőszakolták

Az aktusért 500 dollárt fizetett a férfi az akkor 15 éves Demi Moore anyjának. A hírről az ABC televízió számolt be, Moore készülő emlékirataira hivatkozva. A színésznő anyja bárba vitte lányát, „hogy a férfiak felfigyeljenek rá.“

“Erőszak volt, és pusztító erejű árulás“ jelentette ki a televízióban Diane Sawyer újságíró, miután beszélt az 56 éves színésznővel.

Moore 15 éves volt, amikor hazajött, és ott egy idősebb, általa ismert férfit talált. Miután a férfi megerőszakolta őt, megkérdezte tőle, hogy milyen érzés, hogy a saját anyja csinál kurvát belőle.

Moore nem gondolta, hogy a saját anyja árulja őt.

„Lelkem mélyén nem gondolom. Lényegében üzletet kötöttek. De tény, hogy megengedte neki, amivel kárt okozott nekem“

Hírdetés

nyilatkozta a színésznő anyjáról, aki alkoholproblémákkal küszködött, és többször öngyilkossági kísérletet követett el.

A Morre emlékiratait tartalmazó könyv Inside Out néven kerül piacra, és a híres színésznő gyerekkorának intim vallomásairól szól, kapcsolatairól és arról, hogyan segített másokon.

Moore a könyvet három lányának és problémás anyjának is ajánlja.

Demi Moore leghíresebb filmje az 1990-ben bemutatott Ghost című romantikus, misztikus filmdráma, melynek további főszereplői Patrick Swayze és Whoopi Goldberg. Ezen kívül szerepelt a Sztriptízben, a Skarlát betűjében és több tucat további filmben.

Először 17 éves korában ment férjhez, később Bruce Willis és Ashton Kutcher felesége is volt. Mindegyik házassága válással végződött.

ČTK


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »