Novák Előd: A politikai prostitúció minősített esete…

A politikai prostitúció minősített esete, ide süllyedt egykori szervezetem, hogy akivel szemben létrejött a Jobbik, pont annak a Gyurcsány Ferencnek a helytartóját, a DK-s országgyűlési képviselő László Imrét támogatják polgármesterjelöltként, nem szégyellve leírni, hogy azzal együttes erővel „elhozzuk Újbuda lakóinak a szebb jövőt!”

A 17 választókerületből egyetlen egyet (ráadásul egy szinte nyerhetetlent) kapott a Jobbik, ahol a párt központi irodavezetője (fizetett alkalmazottja) indul, ennyi maradt a „súlya” a választáson önállóan már indulni sem képes pártnak, Gyurcsány csatlósaiként, egy külsős bizottsági tagság reményében képesek így eladni magukat. Elvtelen összeborulásuk ráadásul esélytelen a XI. kerületben, így ül két szék közé a Jobbik. Szivárványkoalíciójuk több oldalas paktumának csak egyetlen oldalát hozták nyilvánosságra, hogy kik hol kuncsorognak a szavazatokért. Mivel hozzászólásomat rögtön törölték oldalukról, itt vagyok kénytelen megosztani azt.

Hírdetés

A Mi Hazánk Újbudai Szervezete viszont se Orbán, se Gyurcsány helytartóját nem támogatja, minden választókerületben saját jelöltet, valamint saját polgármesterjelöltet indít a MIÉP és az FKgP támogatásával Kubinyi Tamás személyében.

Novák Előd – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »