„Ha ezt elfogadja a társadalom, újabb lépések következnek” – Szivárványszínek a metróban

…Ne legyenek illúzióink, ez egy próba. Ha ezt elfogadja a magyar társadalom, újabb és újabb lépések fognak következni” – érvelnek. Hiszen „a dohányboltokba nem mehet be egy 18 év alatti fiatal és a televízióban is felhívják a figyelmet, ha a tartalom gyerekek számára nem ajánlott, a városban sétálva viszont lehetetlen lesz megóvni gyermekeiket a homoszexualitást népszerűsítő tartalomtól…

Rekordidő alatt elértük a húszezer aláírást – közölte a CitizenGo tegnap, a homoszexuális hirdetések ellen indított petíciójukkal kapcsolatban.

Az online keresztény közösség a döntéshozók beavatkozását kéri a Coca-Cola plakátjainak eltávolítása érdekében. Indoklásuk szerint „az ilyen hirdetések Nyugat-Európában már mindennaposak, hazánkban még megállíthatjuk a folyamatot. Eddig Magyarországon nem reklámoztak a nagyvállalatok nyílt homoszexuá­lis tartalommal és üzenettel.

Hírdetés

Ne legyenek illúzióink, ez egy próba. Ha ezt elfogadja a magyar társadalom, újabb és újabb lépések fognak következni” – érvelnek. Hiszen „a dohányboltokba nem mehet be egy 18 év alatti fiatal és a televízióban is felhívják a figyelmet, ha a tartalom gyerekek számára nem ajánlott, a városban sétálva viszont lehetetlen lesz megóvni gyermekeiket a homoszexualitást népszerűsítő tartalomtól.

” A BKV Zrt. úgy reagált, a reklámfelületek hasznosításáért külső partnerek felelnek, a CitizenGo viszont úgy véli, a BKV felelősséggel tartozik a reklámkampány tartalmáért, ezért a vállalatnak szerződést kellene bontania az érintett cégekkel.

A Coca-Cola Magyarország közleményében azt írta, a Sziget Fesztivál idei témája a „Szeretet forradalma”, amellyel „a Coca-Cola örömmel vállal közösséget, hisz az egyenlőség és a sokszínűség alapvető értékeink. A szivárványos palackcímkénk is ezt fejezi ki, ezen értékek előtt tiszteleg. (…) A szeretethez, szerelemhez való jog mindenkié”.

Magyar Hírlap


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »