Gusztustalan szendvicseket kaptak, megalázva érzik magukat a Maccabit biztosító rendőrök

Gusztustalan szendvicseket kaptak, megalázva érzik magukat a Maccabit biztosító rendőrök

Megalázó – talán ez a leggyakoribb reagálás azokra a fotókra, amiket a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalnak küldtek el a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök. A fotókon igénytelenül készített, olykor szinte üres zsemlék és kiflik vannak, ezeket kapta az állomány.

A börtönben a rabok ezért kártérítést kapnának – vonta le a konklúziót a rendőroldal egyik hozzászólója, és talán nem is áll messze a valóságtól. A Zsaruellátó az elmúlt napokban több posztot is mutatott arról, hogy a hamarosan végéhez érő sportesemény rendjét felügyelő egyenruhások milyen rossz minőségű ellátmány kaptak.

Hírdetés

Az RTL Klub vasárnapi híradójában a Zsaruellátó szerkesztőjétől elhangzott az is, hogy többen rosszullétre panaszkodtak, miután megették a szendvicseket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint viszont az ellátmány jó minőségű, igaz, a Maccabit vidékről felvezényelt egyenruhások is biztosítják, az ő ellátásukat pedig nem a BRFK végzi, így arról nem mondtak semmit.

Ráadásul nem csak az étellel van gond, hanem kis túlzással szinte mindennel: a rendőrségi állomány létszáma továbbra is zuhanórepülésben van, részben az anyagi megbecsültség hiánya miatt – a Zsaruellátó egy friss posztjában egy rendőr 149 ezer forintos fizetési utalásáról készült fotót osztott meg.

Az ilyen körülmények miatt nem véletlen azt sem, hogy a rendészeti szakgimnáziumok a korábbi diáklétszám töredékével indítanak képzéseket szeptembertől.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »