Még mindig itt tart Tarlós István Budapestje: fényes nappal, a nyílt utcán ürítkezett egy félmeztelen nő a belvárosban (18+)

Még mindig itt tart Tarlós István Budapestje: fényes nappal, a nyílt utcán ürítkezett egy félmeztelen nő a belvárosban (18+)

A Blikk nyilvánosságra hozott egy olvasójuk által beküldött videófelvételt, melyen gusztustalan jelenet játszódik le a Dohány utcai zsinagóga környékén.

Egy nagy valószínűséggel hajléktalan nő előbb egy szál melltartóban és szoknyában ücsörög egy padon, majd egyszer csak felkel, és nemes egyszerűséggel

az ülőalkalmatosság mögötti zöldterületre szarik.

Hírdetés

A gyomorforgató cselekményt szerencsére az itt megtekinthető videón pont kitakarja egy kuka – ettől függetlenül a felvételt csak edzett gyomrú olvasóinknak ajánljuk -, de a járókelők népes táborának végig kellett néznie a közszeméremsértéssel egybekötött köztisztasági szabálysértést.

Lehet erre azt mondani, hogy ez a budapesti élet szerves velejárója, már snassz vagy prüdéria felháborodni rajta, amikor nap mint nap, a főváros összes kerületében megtörténik valami hasonló.

De épp az mutatja a legjobban, hogy a rendszerváltás óta egyik városvezetésnek sem sikerült kivakarnia a balkáni állapotokból a magyar fővárost, hogy a lakosság jó része megszokottnak, sőt teljesen természetesnek tekinti, hogy el kell viselnie az ilyen hányinger keltő jelenségeket. Hiszen „ezen úgysem lehet változtatni”.

A magát minduntalan a Demszky-éra kényelmesen üthető, ugyancsak színvonaltalan fertőjéhez mérő, húde rendpárti, a hajléktalan kérdést erőből megoldani igyekvő Fidesznek és Tarlós Istvánnak mindenesetre nem sikerült.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »