Valahogy megint intoleránsak voltak az elfogadást követelők

Ahogy a buzifesztivál szabályzata előírta, úgy regisztráltak a radikálisok és kaptak e-mailben visszaigazolást a szervezőktől, hogy részt vehetnek a Pride Academy: Stonewall Öröksége eseményen.

Ez azonban a rendezvény bejáratánál már nem igazán volt releváns, hiszen a Mi Hazánk Ifjai regisztrált tagjait és Budaházyékat nem engedték be, mert csak! A szinte egy órás párbeszéd alatt megtudhatták, hogy a magukat szolidárisnak, elfogadónak és liberálisnak definiáló közösség tagjai eldönthetik, hogy ki vegyen részt a rendezvényen, és ki nem.

A fűszagtól bűzlő romkocsma külső részében a már kitágult pupillák tucatjai feszültek a patrióták felé, majd másodperceken belül elkezdődött a már megszokott trágárkodás, személyeskedés és nácizás a fertő központjában. A magukat szervezőnek titulálók (megkülönböztető jelzéssel többségük nem rendelkezett) távozásra szólították a hazafiakat, akik ennek ellenére is be szerettek volna menni, hiszen, mint minden résztvevő, visszaigazolást kaptak arról, hogy részt vehetnek az eseményen.

Hírdetés

A Budapest Pride saját magának gyártott egy házirendet, melyben leírták, hogy majd ők szelektálják, kik mehetnek be és kik nem.

Az intézkedő rendőrökkel való maximális együttműködés érdekében a normalitásért küzdők elhagyták a benti helységet, hiszen az egyik kutyás rendőr jelezte a Mi Hazánk Ifjai felé, hogy a velük érkezett kutyák a meleg autóban vannak, úgy, hogy nem jár a motor. Állatvédőként ezt a kijelentést hallva azonnal a rendőrautóhoz mentek, hogy ott végezhessék el a rendőrök az igazoltatást és a kutyusoknak ne essen semmi bajuk.

(Patriota.info – Mérce – Antigender.org nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »