A rendőrség betiltotta az egész malacot egy rendezvényen a muszlimok miatt, majd muzulmánok németeket késeltek

Chemnitz: az iszlámnak behódolt német rendőrség a muszlimok és a baloldali média reakcióitól tartva megtiltotta a németeknek, hogy egyben süssenek meg egy malacot egy nyilvános rendezvényen; majd két hálás muzulmán migráns késsel támadt az őslakosokra. Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről – írja a Vlad Tepesblog.

A Pro Chemnitz állampolgári mozgalom által szombaton tartott pecsenyesütésen a rendőrség megtiltotta a résztvevőknek, hogy egészben tegyenek közszemlére és süssenek meg egy malacot, mert a hatóság „aggódott” a muzulmánok miatt. Mindez a Journalisten Watch szerint a Leipziger Volkszeitung baloldali újságban megjelent riport következménye, amely soha nem habozik a polgári kezdeményezést jobboldali szélsőségesnek bélyegezve bemutatni.

A chemnitz-i rendőrség az NDK-s idők óta nem korlátozta ilyen durván a véleménynyilvánítás és a helyváltoztatás szabadságát – ahogy arról a hivatalos hatósági közlemény is tanúskodik:

„14.30-kor a felvonulás folytatódott a „Malacunk van – Chemnizt-ért” mottó alatt a belvárosi vörös toronynál. A hatóságok szerint mintegy 100 ember vett részt a rendezvényen. 15.30-kor az egész állatok vagy állati fejek grillezésére vonatkozó korlátozásokat a rendőrség érvényesítette. A gyűlés 17.15-kor ért véget.”

Hírdetés

Az állampolgári mozgalom ezt írta a Facebook oldalán: „A grillezés hamarosan megkezdődik a vörös toronynál, és mi szigorúan betartjuk az utasításokat: nincsenek egész állatok (a malacnak nincs sem lába, sem farka), és nincs kitéve egyetlen sertésfej sem.”

Ennek ellenére a saríának behódolt szász rendőrség nem kegyelmezett a régi grillező hagyományok patrónusainak.

Ha a rendőrségi tiltás nem lett volna elég, a „vallásközi Eid fesztivál” elleni tiltakozásként szervezett pecsenyesütés során két szír migráns késsel támadt a résztvevőkre. A gyorsan kiérkező rendőrök letartóztatták a támadókat, emberölési kísérlettel gyanúsítják őket. Egy ember könnyebben megsérült a késelésben, amely egyébként a malac hatósági betiltását követően történt – írja a Searchlight Germany

Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről. Ha a muszlimok valóban azért aggódtak volna, mert nem akarnak sertéshúst enni, akkor azt akarták volna, hogy egyértelmű legyen, mit esznek. Azonban a muszlimok valójában azt akarják, hogy SENKI ne ehessen sertést a közelükben. A rendőrség és a média dimmiként (iszlámnak behódolt hitetlenként) viselkedik – értelmezi a Chemnitzben történteket a Vlad Tepesblog iszlámkritikus portál.

Dzsihádfigyelő


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »