Le­szál­lí­tot­ták a blic­celő betolakodó idegen négert, bosszú­ból fél­holtra vert egy német nyug­dí­jast

Sajtóinformációk szerint véletlenül kerülhetett a németországi Offenburgba az a 25 éves szomáliai néger betolakodó, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy brutálisan megvert egy idős német bácsit a nyílt utcán. A német lapok arról írnak, hogy az afrikai néger véglény azért sétálgatott késő éjszaka Offenburg utcáin, mert nem sokkal korábban leszállították egy, a városon át közlekedő vonatról. A bliccelő állat meg akarta várni a következő vonatot, de az csak kora reggel indult volna.

Az egyik helyi étteremből gyalogosan hazafelé tartó nyugdíjas és az afrikai férfi útja ekkor keresztezte egymást. A rendőrség közleménye szerint a földre lökött bácsit olyan brutálisan összerugdosta a támadója, hogy elvesztette az eszméletét. Egy másik járókelő lett figyelmes a történtekre, aki azonnal riasztotta a rendőrséget. Az egyenruhások még a helyszínen találták az elkövetőt, akit így sikerült őrizetbe venni.

Hírdetés

A férfi ellen súlyos test sértés és emberölés kísérletének gyanújával indult eljárás. Az idős áldozat egyelőre nincs kihallgatható állapotban.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »