A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből

A 4-es, 6-os villamoson sincs c***********: magától szaladt el a telefon és a fülhallgató a hölgy kezéből

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást egy c*********** ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a cigány 2019. május 4-én 7 óra 25 perc körül között a Budapest VIII., Blaha Lujza tér felől a Margit híd irányába közlekedő villamoson – a Nyugati téri megállóhoz érve – kikapta egy utas kezéből a telefonját és a fülhallgatóját, és leszállt a villamosról. A sértett utolérte az elkövetőt, és visszavette a telefont, de a "férfi" a fülhallgatóval elszaladt.

A cigánybűnöző 20-26 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, kék farmernadrágot, fehér-fekete kockás inget és fekete cipőt viselt.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a "rettegő romaság" képen látható példányát felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Kuruc.info – Police nyomán)

Ott leszünk Törökszentmiklóson

Hát persze hogy nincs c**********: hatezer forintért és egy kis nápolyiért vertek agyon egy 66 éves férfit a hajdúhadházi "fiatalok"

Nemzeti Választási Bizottság: az RTL Klub jogellenesen cenzúrázta a cigánybűnözés szót a Mi Hazánk kisfilmjében

Az RTL Klub nézői megtudhatták, hogy a Mi Hazánk megfékezné a c************t


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »