Hegedűsné bőven kivette a részét a Jobbik eltérítéséből, de a megsemmisülést már kívülről nézi tovább – Facebookon jelentette be, majd eltűnt az oldala

Hegedűsné bőven kivette a részét a Jobbik eltérítéséből, de a megsemmisülést már kívülről nézi tovább – Facebookon jelentette be, majd eltűnt az oldala

„Áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségekre” hivatkozva Hegedűs Lorántné bejelentette, hogy kilép a Jobbik frakciójából, párttagságáról is lemond. Éveken át asszisztált az ide vezető folyamatokhoz, és valamiért azt is csak most vette észre, hogy hónapok óta Gyurcsányékkal tüntikéznek.

Hegedűsnéről kevesen tudják, hogyan szolgálta ki néppárti fordulatot az utóbbi egy-két évben, például végigvérbírózta és Fidesz-ügynöközte a tisztújítás előtti kampányt az országban; erősen valószínűsíthető, hogy ha ő nincs, ma Toroczkai László lenne a Jobbik elnöke.

Volner János októberben ezt írta róla: „Hegedűs Lorántné a nemzeti radikális oldalon óriási tiszteletnek örvendő Hegedűs család tagja. Sajnos az alma igencsak messze esett a fájától: Enikő Gyöngyösi Márton és Bana Tibor mellett a legelszántabb híve volt a nemzetiradikálisok párttól való elüldözésének. Enikő szerepe egyértelmű: a párt balliberális fordulatát az ő személyének kell hitelesítenie a tagság felé. Hiszen ha ehhez a nagy tiszteletnek örvendő Hegedűs család az áldását adja, akkor nyilván minden a lehető legnagyobb  rendben van.”

Hírdetés

Információink szerint most is rendkívül nagy nyomás alatt volt Hegedűsné – ezúttal a régi szavazók irányából, akik keményen felrótták neki, hogy évek óta kiszolgálja a Jobbik eredeti irányát eláruló pártvezetést, sőt alelnökként részévé is vált tavaly.

Bízunk azonban abban, hogy a Mi Hazánk sem vesz már be akárkit…

Íme a kilépést bejelentő bejegyzése, azóta eltűnt a teljes Facebook-oldala:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »