Geszti vérlázító támadása Orbán ellen

Geszti vérlázító támadása Orbán ellen

Szombat este rendezték meg a 20. Story Gálát, a celebek magamutogató ceremóniáját. Ilyenkor, ahogy az lenni szokott különböző díjak is átadásra kerültek.

A baloldali liberális művésztársadalom ikonikus figurája Dés László zeneszerző is kapott egy elismerést, amit régi cimborája és harcostársa Geszti Péter adott át neki széles mosollyal és a következő szavakkal:

„Dés nem közbeszerzésen nyerte az elismeréseit.”

Geszti, mint a szófüzérek liberális dalnoka ismét a jól bevállt ballib taktikát, a sejtetést, a körmönfont, elrejtett, hátulró jövő, pikírt gazemberséget választotta, a nyílt őszinte beszéd helyett.

Természetesen a ballib média felállva tapsolt, hogy a Peti milyen jól megmondta a gaz Orbánnak.

Az ellenzéki médiumok a nagy kormánypárti médiafölény ellenére telekürtölték a világhálót egyenesen azzal a felütéssel, hogy csattanós választ adott Geszti a kormány kultúrkampjára.

Hírdetés

Nevetséges amit művelnek.

Az ECHO TV Troll című műsorának egyik rovatcímét kölcsönvéve, ez valóban a vágyvezérelt újságírás iskolapéldája. A ballib média az ellenzéki tüntik esetében is pár száz Facebook lájk miatt vizionálja rendszeresen az ország lebénítását és az Orbán-kormány bukását.

Geszti piti kis beszólásához hasonló olcsó poénok megfuttatásával próbálja tűzben tartani a jól láthatóan egyre olvadó, de egy kis tüncizésre mindig kapható táborát az ellenzék.

Désnek pedig ezúton gratulálunk a módfelett jelentős elismeréshez.

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »